Ο «αλάθητος» των δημοσκοπήσεων: Αφού παραδέχτηκε κι αυτός ΣΥΡΙΖΑ και Κασσελάκη…

Για ν’ αποφευχθούν τα «χειρότερα»: Δεν ήθελε να συναντηθεί με τον Κασσελάκη…

Τι ποσοστό θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές;

Πριν τις κάλπες της 9ης Ιουνίου και ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει τις περιοδείες με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές, θέλοντας να αποδομήσει το αφήγημα του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά συγχρόνως να αναδείξει την εναλλακτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ως μοναδική δύναμη εξουσίας με προοδευτικό πρόσημο, «για μια καλύτερη ζωή» όπως ο ίδιος λέει στους πολίτες.

Ωστόσο, στην Κουμουνδούρου μέσα από τις περιοδείες και τις παρεμβάσεις Κασσελάκη, σε όλα τα ζητήματα της καθημερινότητας, αποκωδικοποιούν και τα μηνύματα που λαμβάνουν από τον κόσμο.

Η στρατηγική Κασσελάκη φαίνεται πως έχει φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα στον ΣΥΡΙΖΑ που στις δημοσκοπήσεις για τις ευρωεκλογές έχει παγιωθεί στη δεύτερη θέση και φαίνεται πως οδεύει στο να πάρει ένα ποσοστό αντίστοιχο με εκείνο επί Τσίπρα το 2023.

Φαίνεται πως ο ΣΥΡΙΖΑ ανεβάζει τα ποσοστά του, κάτι που παραδέχτηκε και ο «αλάθητος» των δημοσκοπήσεων. Ο λόγος για τον σύμβουλο του Κυριάκου Μητσοτάκη Σταν Γκρίνμπεργκ.

Σύμφωνα με το newsbeast.gr, ο Γκρίνμπεργκ δεν πίστευε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα περάσει το ΠΑΣΟΚ αλλά πλέον άλλαξε και αυτός γνώμη.

Έχει πειστεί ότι η διαφορά θα είναι «αδιάκριτα διακριτή» και ότι μάλιστα «επειδή δεν τραβάει ο Νίκος Α. τού παίρνει ποσοστά ακόμα και ο Κασσελάκης».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.