Υπουργοί και υφυπουργοί: Οι 5 πολιτικοί που βρέθηκαν στο Βερολίνο ντυμένοι στα πράσινα

Υπουργοί και υφυπουργοί: Οι 5 πολιτικοί που βρέθηκαν στο Βερολίνο ντυμένοι στα πράσινα

Ποιοι παρακολούθησαν τον θρίαμβο; 

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Final Four του Βερολίνου και… έραψε στη φανέλα του το έβδομο «αστέρι» της Euroleague.

Το «τριφύλλι» του Εργκίν Αταμάν νίκησε την ομάδα του Τσους Ματέο, των 11 κατακτήσεων Euroleague με σκορ 95 – 80.

Οπαδοί των «πρασίνων» γιόρτασαν την κατάκτηση του τίτλου με επίκεντρο το κέντρο της Αθήνας, την Ομόνοια, που κατακλύστηκε από χιλιάδες φιλάθλους που έκαναν τη νύχτα μέρα με καπνογόνα και πυροτεχνήματα.


Οι οπαδοί της ομάδας υποδέχτηκαν υποδέχθηκαν την αποστολή υπό τους ήχους του γνωστού τραγουδιού των Queen, We are the champions και φυσικά τον ύμνο στο αεροδρόμιο αλλά και στο ΟΑΚΑ.


Οι… πράσινοι πολιτικοί

Στο Βερολίνο βρέθηκαν και πολιτικοί οι οποίοι πανηγύρισαν για την νίκη του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού παρακολούθησαν ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο πρώην υπουργός ο Κώστας Τσιάρας, ο πρώην υφυπουργός Κώστας Βλάσης και πέντε έως έξι γαλάζιοι βουλευτές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο Βερολίνο ήταν ακόμα ένας πρώην υπουργός και ένας υφυπουργός, αλλά για τον τελευταίο μάλλον δεν ήταν και τόση ευχάριστη η παραμονή του λόγω των επεισοδίων.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.