«Έστειλε ανθέλληνες και αντινατιβιστές για τσάι»: Η δήλωση Σλούκα που αποθέωσε ο Μπογδάνος

«Έστειλε ανθέλληνες και αντινατιβιστές για τσάι»: Η δήλωση Σλούκα που αποθέωσε ο Μπογδάνος

«Τι είπε ο θεός!»

Ο Κώστας Σλούκας το προηγούμενο καλοκαίρι έκανε μία από τις πιο δύσκολες επιλογές που θα μπορούσε να κάνει ένας Έλληνας αθλητής, ο οποίος προηγουμένως έχει αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό.

Και δικαιώθηκε, οι 24 πόντοι σε ένα αλάνθαστο βράδυ απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης για τον τελικό της Euroleague, επανέφεραν τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της Ευρώπης κατακτώντας το 7ο αστέρι του μέσα στα τελευταία 28 χρόνια. Μία κούπα ανά τέσσερα χρόνια, κοινώς, για το «τριφύλλι» που δεν το λέει κανείς «κακή» συγκομιδή τίτλων.


Η αποθέωση Μπογδάνου στον Σλούκα

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος… έπλεξε το εγκώμιο του Κώστα Σλούκα για μια δήλωση που έκανε μετά το τέλος του Final 4.

«Με μία δήλωση ο Κώστας Σλούκας κομμάτιασε όλο το liberal, συστημικό, νεοταξίτικο αφήγημα το οποίο μας πλασάρετε από τους αντινατιβιστές και μας ταΐζετε με βία ουσιαστικά όλα αυτά τα τελευταία χρόνια. Σε εμάς που ουδόλως ρατσιστές δεν είμαστε, αγαπάμε όλο τον κόσμο αλλά δεν δεχόμαστε να δούμε το έθνος μας να πεθαίνει ούτως ώστε κάποιοι να ικανοποιήσουν τις ανώμαλες ή μη ομαλές απλά ορέξεις και διαθέσεις τους», λέει αρχικά στο βίντεό του.

Στη συνέχεια χαρακτήρισε «θεό» τον Κώστα Σλούκα και πρόβαλε τη δήλωσή του: «Είμαι περήφανος κυρίως και για τους Έλληνες γιατί από την αρχή της χρονιάς είχα πει ότι πρέπει να στηριχτούμε σε ελληνικό κορμό, ελληνική καρδιά, κανονικούς Έλληνες, όχι γηγενείς Έλληνες».

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος συνέχισε τον σχολιασμό, αποθεώνοντας τον πρωταγωνιστή του τελικού στο Final 4:

«Να σας πω ότι ένας από τους λόγους που έχω σταματήσει να βλέπω ελληνικό ποδόσφαιρο, όταν κατεβαίνει μία 11άδα με 2-3 Έλληνες στον αγωνιστικό χώρο να παίξει στο γήπεδο ή όταν υπάρχουν πέντε Έλληνες σε όλη την αποστολή, δεν είναι ελληνικό ποδόσφαιρο. Χίλιες φορές να κάτσω να δω Ρεάλ, ή να δω Μάντσεστερ Σίτι, Παρί. Αλλά σίγουρα δεν έχω κανένα λόγο να κάτσω να δω υποτίθεται ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Ο Παναθηναϊκός όντως φέτος στηρίχτηκε στους Έλληνες. Όμως δεν σταματάει εκεί αυτό το οποίο είπε ο Κώστας Σλούκας. Δεν είπε απλά θέλουμε να στηριχτούμε στους Έλληνες, είπε να στηριχτούμε στους γηγενείς Έλληνες και πριν από αυτό είπε κάτι συνταρακτικό: ήθελα να στηριχτούμε στους κανονικούς Έλληνες, στους γηγενείς Έλληνες.

Τριπλό χτύπημα από τον Κώστα Σλούκα σε όλο το φιλελέ, liberal, προοδευτικό, συστημικό κατεστημένο, στο ελιτίστικο αφήγημα, αυτό που μας ταΐζετε με βία και με το ζόρι. Αυτό το οποίο ΛΟΑΤΚΙ ατζέντα θέλει να διαλύσει την οικογένεια, το έθνος, τον κόσμο μας όπως τον γνωρίζουμε περνώντας μέσα από το ξερίζωμα των αρχών, των αξιών και των βασικών συστατικών ων κοινωνιών μας. 

Ξαναλέω εμείς που κανέναν δεν μισούμε, με κανέναν δεν τα έχουμε, όμως δεν θα κάτσουμε να μας καταστρέψουν. Δεν είμαστε από εκείνους που τα βάλαμε ποτέ με κανέναν. Δεν είμαστε από εκείνους που προέκριναν ποτέ τη βία. Είμαστε εκείνοι που θα υπερασπιστούν την ταυτότητά τους μέχρι τέλους. Ακόμη και όσοι κάποτε ήμασταν πλανημένοι για τις πραγματικές διαθέσεις του συστήματος που μας κυβερνάει. 

Κώστας Σλούκας, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, ο MVP, τι είπε ο θεός! Έλεγα και ήθελα από την αρχή η ομάδα να στηριχτεί στους Έλληνες. Και μάλιστα λέει στους κανονικούς Έλληνες, στους γηγενείς Έλληνες. 

Δεν υπάρχει αυτό που λέει! Δηλαδή όχι στους νατουραλιζέ Έλληνες, όχι σε αυτούς που ήρθαν και τους είπαμε Έλληνες, όχι σε αυτούς που ήρθαν και παραβίασαν τα σύνορα. Σε αυτούς οι οποίοι γεννήθηκαν στην Ελλάδα. 

Η δήλωση αυτή παρά το γεγονός ότι δεν είναι ιδιαίτερα σκληρή αν το σκεφτείς, δεν μιλάει για DNA, για αίμα και τέτοια πράγματα. Είναι όμως γροθιά στο στομάχι του κατεστημένου που θέλει να αντικαταστήσει τις εθνικές ταυτότητες απλά και μόνο λόγω της παρουσίας κάποιων ανθρώπων σε κάποιον τόπο. 

Δεν είναι καθόλου τυχαίο αυτό που γίνεται τις τελευταίες μέρες στη Γερμανία με τους πιτσιρικάδες να τραγουδάνε η Γερμανία στους Γερμανούς, έξω οι ξένοι. 

Μας φτάνουν στο σημείο που αντιδρούμε. Και ξαναλέω είναι αντίδραση δεν είναι δράση. Είναι αντίδραση σε ένα σύστημα που μας ξεριζώνει, μας αλλάζει τα φώτα, μας φτωχοποιεί και μας δουλεύει και στα μούτρα μας. 

Γεια σου μεγάλε Κώστα Σλούκα! Σε ευχαριστούμε πολύ όχι μόνο για την προσπάθεια, για το θέαμα, για το παράδειγμα στα νέα παιδιά, για την προσήλωση, για την ψυχή, για την επιτυχία, για την κούπα αλλά και για αυτή τη μαγική δήλωση: να στηριχτούμε στους Έλληνες. Συνολικά εγώ θα το έλεγα σαν χώρα θα έπρεπε να γίνει αυτό που λέει ο Κώστας Σλούκας. Να στηριχτούμε στους Έλληνες, στους κανονικούς Έλληνες, στους γηγενείς Έλληνες». 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.