Εάν πάρει πάνω από 18%: Τα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που τελειώνει ο Κασσελάκης

Το απόλυτο τρολ: Μάθατε τι έκανε στην Νέα Δημοκρατία ο Κασσελάκης;

Γιατί δεν είναι ικανοποιημένος με την απόδοσή τους

Λίγο πριν τις κάλπες της 9ης Ιουνίου και ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει τις περιοδείες με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές, θέλοντας να αποδομήσει το αφήγημα του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά συγχρόνως να αναδείξει την εναλλακτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ως μοναδική δύναμη εξουσίας με προοδευτικό πρόσημο, «για μια καλύτερη ζωή» όπως ο ίδιος λέει στους πολίτες.

Ωστόσο, στην Κουμουνδούρου μέσα από τις περιοδείες και τις παρεμβάσεις Κασσελάκη, σε όλα τα ζητήματα της καθημερινότητας, αποκωδικοποιούν και τα μηνύματα που λαμβάνουν από τον κόσμο.

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αντλούν αισιοδοξία για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών καθώς βλέπουν και το πως αντιδρούν οι πολίτες αλλά μελετούν και τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων ποιοτικά και ποσοτικά, καταλήγοντας στο συμπέρασμα πως οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζονται οι πιο αποφασισμένοι να ψηφίσουν, σε σχέση με τους ψηφοφόρους των άλλων κομμάτων.

Άλλωστε παρατηρώντας κανείς τις μετρήσεις βλέπει τη συσπείρωση της Νέας Δημοκρατίας από τη μια πλευρά, αλλά και την παγίωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη δεύτερη θέση διατηρώντας μια «απόσταση ασφαλείας» από το ΠΑΣΟΚ.

Στον ΣΥΡΙΖΑ στοχεύουν στο 18% και σε περίπτωση που το πάρουν, ο Στέφανος Κασσελάκης θα… κόψει κεφάλια.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αντιμετωπίζει δυσκολίες αφού δεν είναι εκλεγμένος βουλευτής με αποτέλεσμα να μην έχει αναπτύξει μία προσωπική σχέση με τους περισσότερους βουλευτές.

Οι ελάχιστοι που τον υπερασπίζονται ενθέρμως αλωνίζουν τις περιφέρειες τους, σύμφωνα με το newsit.gr. Δεν είναι τυχαίο ότι την πιο μαζική συμμετοχή είχε στο Κιλκίς όπου εκλέγεται ο Πέτρος Παππάς, στην Πέλλα η Θεοδώρα Τζάκρη κλπ. Η Όλγα Γεροβασίλη που είναι θεσμική φρόντισε η επίσκεψη του προέδρου στα μέρη της να είναι όπως της αρμόζει.

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ πάρει το 18%, ο κ. Κασσελάκης αναμένεται να τελειώσει πρωτοκλασάτα στελέχη τα οποία θεωρεί πως δεν βοηθούν το κόμμα για τις ευρωεκλογές. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα… τελειώσει αν πάρει το επιθυμητό ποσοστό τον Σωκράτη Φάμελλο, την Κατερίνα Νοτοπούλου και τον Παύλο Πολάκη.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.