«Απροσδόκητη» βοήθεια: Μ’ αυτήν στο πλευρό της πάει φουλ για Ευρωβουλή η Μελέτη!

Μετά τις αδιανόητες επιθέσεις: Κάνει το λογικό με τη Μελέτη η Νέα Δημοκρατία
Την στηρίζει υπουργός

Υποψήφια με τη ΝΔ είναι η Ελεονώρα Μελέτη στις ευρωεκλογές του 2024. Η παρουσιάστρια βρέθηκε στο «μάτι του κυκλώνα» μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της και έκανε αποκαλύψεις για το πώς την προσέγγισαν από το κυβερνών κόμμα.

«Δεν με πήρε τηλέφωνο ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Με πήρε ένας συνεργάτης του. Το πρώτο που σκέφτηκα είναι πως με ήθελαν για να φιλοξενήσω κάποιον από την παράταξη για μια συνέντευξη. Μετά μου έγινε ένας μικρός πρόλογος, λέω από μέσα μου ”εντάξει, αυτό δεν πρόκειται πρακτικά ποτέ να συμβεί” αλλά ένα ραντεβού θα πρέπει να το κάνω με τον άνθρωπο. Αρνητική δεν ήμουν αλλά δεν είχα μπει στη διαδικασία να βλέπω εάν αυτά που εγώ έβλεπα ως προβλήματα που θα πρέπει να διευθετηθούν, ότι μπορούν εύκολα να λυθούν, αλλά ένα ραντεβού θέλεις να το κάνεις» αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Δεν είχα διαψεύσει την πρόταση του πρωθυπουργού. Δεν διέψευσα το ρεπορτάζ που αφορούσε σε άλλη προσέγγιση που μου είχε γίνει από άλλη παράταξη. Τον Οκτώβριο είχε γίνει αυτή η προσέγγιση. Επειδή ήταν προσεγγιστική, δηλαδή ”θα σε ενδιέφερε να κάνεις αυτό…” και η ατζέντα που μου παρουσιάστηκε δεν ήταν κάτι το οποίο 100% μου προκαλούσε το ενδιαφέρον, να δώσω τη μάχη, δεν ένιωθα την αυτοπεποίθηση για να το κάνω, συν κάποιοι άλλοι παράγοντες, είπα ”όχι παιδιά, ευχαριστώ πάρα πολύ. Πάντα ψήφιζα Νέα Δημοκρατία. Από τότε που είμαι ενεργός ψηφοφόρος ψηφίζω ΝΔ. Μητσοτάκη έχω ψηφίσει δυο φορές», είπε στο «Καλύτερα Αργά».

Πάει φουλ για Ευρωβουλή

Οι δημοσκοπήσεις που διενεργούνται για λογαριασμό της κυβερνητικής παράταξης δείχνουν πως ο Γιώργος Αυτιάς έχει παγιωθεί στην πρώτη θέση και η Ελεονώρα Μελέτη κάνει την έκπληξη αφού πάρει αρκετά καλά και είναι έτοιμη να μπει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Όμως η δημοσιογράφος που ανεβαίνει στις δημοσκοπήσεις έχει στήριξη και μέσα από τη ΝΔ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως στηρίζει την Ελεονώρα Μελέτη και μάλιστα κάνει και σχετική κινητοποίηση μέσω του γραφείου της για να εκλεγεί ευρωβουλευτής. Η στήριξη που παρέχει ένα σημαίνων στέλεχος της ΝΔ στην Μελέτη είναι καταλύτης των εξελίξεων και φαίνεται πως η δημοσιογράφος είναι σε… απόσταση αναπνοής από τα έδρανα της Ευρωβουλής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version