«Φαπ ηκούσθη στον αέρα»: Status-μαχαιριά της Ακρίτα για το «ξεμπρόστιασμα» δημοσιογράφου της ΕΡΤ

«Φαπ ηκούσθη στον αέρα»: Status-μαχαιριά της Ακρίτα για το «ξεμπρόστιασμα» δημοσιογράφου της ΕΡΤ

Τον... δίκασε

Συνεχίζεται η σφοδρή αντιπαράθεση αναφορικά με το περιβόητο καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για το Κράτος Δικαίου στη χώρα μας.

Ο ευρωβουλευτής Κώστας Αρβανίτης είχε πει πως για το άρθρο 27 του ψηφίσματος που αφορά τα κονδύλια «προσωπικά συνέβαλα στη συγγραφή του. Όχι ο ΣΥΡΙΖΑ, όχι ο Τσίπρας, εγώ. Φώναζαν στην κυβέρνηση ότι είμαστε ανθέλληνες και πώς είναι δυνατόν να το κάνουμε και το ψηφίσαμε. Τους ενημερώνω ότι το συγγράψαμε κιόλας».

Η αντιπαράθεση συνεχίστηκε και στην ΕΡΤ μεταξύ του Κώστα Αρβανίτη και του δημοσιογράφου Κώστα Παπαχλιμίντζου. Ο ευρωβουλευτής κάλεσε τον δημοσιογράφο να διαβάσει το άρθρο 27… τρεις φορές, με τον ίδιο να υποστηρίξει πως δεν μπορεί να το διαβάσει όλο επειδή είναι μεγάλο.

Ο κ. Αρβανίτης πήρε τα χαρτιά και διάβασε την παράγραφο για τα κονδύλια. «Το θέμα είναι πώς διαμορφώνεται η είδηση στα κανάλια», ανέφερε.

«Ο αρχισυντάκτης ορίζει αυτό που κάνετε εσείς κ. Παπαχλιμίτζο. Δηλαδή να μην διαβάζετε το άρθρο και να έχετε ήδη άποψη! Σας λέω αυτό που είναι!», τόνισε.

«Δεν το περίμενα από εσάς…» απάντησε ο δημοσιογράφος. «Τι ακριβώς καταλάβατε κ. Παπαχλιμίτζο;» ρώτησε για να απαντήσει ο δημοσιογράφος: «το θέμα δεν είναι τι καταλαβαίνω εγώ αλλά τι καταλαβαίνουν οι τηλεθεατές».

Το status της Έλενας Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα δημοσίευσε το βίντεο με την ένταση στην ΕΡΤ υποστηρίζοντας πως ο Κώστας Αρβανίτης «ξεμπρόστιασε» τον «αντικειμενικότατο» δημοσιογράφο και ανέδειξε την «”αξιοπιστία” της δημόσιας τηλεόρασης».

Ολόκληρη η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα: 

Φαπ ηκούσθη στον αέρα και τα βόλια πήγαν πέρα. Απολαυστικο δίλεπτο. Ο Αρβανίτης ξεμπροστιάζει τον αντικειμενικότατο κ. Παπαχλιμιντζο και…αναδεικνύει την «αξιοπιστία» από της δημόσιας τηλεόρασης. Ναι της ίδιας τηλεόρασης που εσύ πλήρωνες απ’ τη τσέπη σου τον ανταποκριτή μας στη Ρωσία που τελικά ζούσε στην Κυψέλη.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.