Ο μόνος σίγουρος υπουργός του Στέφανου Κασσελάκη

Τρία πρωτοκλασάτα ονόματα: Τους τελειώνει ο Κασσελάκης μετά το δημοσκοπικό σοκ

Έχει «κλειδώσει»

Αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα στις ευρωεγκλογές που μπορεί να έχει 2 μπροστά, εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Είμαστε κοντά να πετύχουμε το 2 μπροστά στο ποσοστό μας. Η κοινωνία θα πάρει νέα πνοή. Είμαστε ένα κόμμα που μας είχαν για τελειωμένους πριν από μερικούς μήνες. Έχουμε αναστηθεί, έχουμε στήσει στέρεες βάσεις και έχουμε ρεύμα στην κοινωνία», είπε στον ΑΝΤ1.

«Θέλουμε λιγότερη λιτότητα, θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τα πρωτογενή πλεονάσματα. Η κοινωνία δεν είναι εταιρεία πρέπει να επενδύουμε στη κοινωνία με μακροπρόθεσμη απόδοση», ανέφερε.

«Απευθύνομαι κυρίως στους πολίτες που απείχαν στις τελευταίες εκλογές. Πρέπει να πάρουν την ζωή τους στα χέρια τους. Με τον ΣΥΡΙΖΑ έχουν την δυνατότητα να επηρεάσουν την καθημερινότητά τους», υποστήριξε

«Να στείλουν μήνυμα στις εκλογές, εκτός αν είναι τόσο χαρούμενοι από την πραγματικότητα που ζούμε. Απευθύνομαι στο προοδευτικό κέντρο και καλώ όσους νομίζουν ότι το εκφράζει ο κ. Μητσοτάκης να κοιτάξουν τον ψηφοδέλτιο», τόνισε.



Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει πάρει… σβάρνα τα κανάλια και κάνει περιοδείες στη χώρα με σκοπό να κερδίσει ψήφους και να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι είναι one man show και ελπίζει πως με τον καιρό θα κερδίσει και άλλους ψήφους.

Όλο τον προεκλογικό αγώνα τον έχει πάρει επάνω του και κανένα από τα παλιά στελέχη δεν είναι δίπλα του. Ωστόσο είναι δεμένος μόνο με ένα, το οποίο θα υπουργοποιήσει αν εκλεγεί στην κυβέρνηση στο μέλλον, σύμφωνα με το newsit.gr.

Ο λόγος για τον πρώην υπουργό Άμυνας της κυβέρνησης Τσίπρα, Ευάγγελο Αποστολάκη. Εξάλλου ο κ. Αποστολάκης έχει εμφανιστεί αρκετές φορές στο πλευρό του κ. Κασσελάκη, ενώ ήταν μαζί του στην περιοδεία στα νησιά του Αιγαίου. «Ο μόνος σίγουρος υπουργός είναι αυτός εκεί» ακούστηκε να λέει ο Στέφανος Κασσελάκης δείχνοντας τον Αποστολάκη.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.