Το αποτέλεσμα της κάλπης φέρνει ξανά Τσίπρα

Μετά την ανεκδιήγητη ατάκα Πνευματικού για τους καρκινοπαθείς: «Ξύπνησε» ο Τσίπρας…

Τι θα συμβεί;

Μετά την παραίτησή του από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας δεν δείχνει καμία διάθεση να επιστρέψει στη θέση του και ασχολείται με την πολιτική σε άλλους τομείς.

Πραγματοποιώντας ομιλίες στο εξωτερικό, ο κ. Τσίπρας συνεχίζει το… rebranding.

Ο πρώην πρωθυπουργός κρατάει κλειστά τα χαρτιά του για το πολιτικό του μέλλον, όμως αυτό δεν σημαίνει πως παρακολουθεί απαθής τις εξελίξεις.

Το αντίθετο: ενημερώνεται για τα πάντα και απλά περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να «χτυπήσει».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας επιλέγει να μην αφήνει αιχμές αλλά και να μην επαινεί τον κ. Κασσελάκη σε όσα στελέχη τον ρωτούν σχετικά.

Άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός ότι όταν εμφανίστηκε στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ απέφυγε τον εναγκαλισμό με τον νέο πρόεδρο που τον κάλεσε στην σκηνή.

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επικεντρώνεται στο Ινστιτούτο Αλέξης Τσίπρας, του οποίου ο σχεδιασμός προχωράει.

Ωστόσο, αρκετά είναι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αναρωτιούνται αν ο Στέφανος Κασσελάκης θα ζητήσει από τον πρώην πρωθυπουργό να στείλει ένα μήνυμα συσπείρωσης και ενότητας ενόψει των ευρωεκλογών.

Το αποτέλεσμα της κάλπης φέρνει Τσίπρα

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα περιοριστεί στο ρόλο του συνταξιούχου – άλλωστε είναι μόλις 49 χρόνων. Πολλά θα εξαρτηθούν από τα μηνύματα που θα στείλουν οι κάλπες των ευρωεκλογών προς όλες τις κατευθύνσεις, σύμφωνα με το newsit.gr.

Ζητούμενο παραμένει η συνένωση των προοδευτικών δυνάμεων που είναι σήμερα κατακερματισμένες και τις οποίες ούτε ο Αλέξης Τσίπρας πέτυχε να συνενώσει, παρά το γεγονός ότι επιχείρησε να καθιερώσει την απλή αναλογική. Οπότε δεν αποκλείεται ένα εκλογικό… ναυάγιο του ΣΥΡΙΖΑ να φέρει μια επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα με σκοπό τη συνένωση των προοδευτικών δυνάμεων.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.