«Γατάκια, εγώ γκαντέμης;»: Το είπε και θα το κάνει ο Κυριάκος… 

«Γατάκια, εγώ γκαντέμης;»: Το είπε και θα το κάνει ο Κυριάκος… 

Τι αποφάσισε 

Το ραντεβού για το Final 4 της Euroleague είναι από καιρό προγραμματισμένο για το τριήμερο 24-26 Μαΐου στο Βερολίνο. Έπειτα από μια συναρπαστική όσο και εξαντλητική regular season, προκρίθηκαν οι τέσσερις κορυφαίοι σύλλογοι της διοργάνωσης.

Θα είναι παρόντες οι Ισπανοί της Ρεάλ Μαδρίτης, οι Τούρκοι της Φενέρμπαχτσε και εις διπλούν οι Ελληνες, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

Το ματς Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε θα προβληθεί στις 19:00 από το NovaSports Prime και Ολυμπιακός – Ρεάλ στις 22:00 από το ίδιο κανάλι.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση για το «γκαντέμης» και τα σχέδια για τον τελικό του Final 4

Προ ημερών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε διάθεση για χιούμορ μετά την πρόκριση Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο Final 4. Σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok, ο πρωθυπουργός αναρωτιέται: «γατάκια εγώ γκαντέμης;».

Το σχόλιο του πρωθυπουργού έγινε καθώς παρουσιάζει δηλώσεις του όπου είχε προβλέψει ότι οι δύο ελληνικές ομάδες θα περάσουν στο Βερολίνο ενώ κάλεσε το άτομο που έχει αναλάβει τα social media, όταν προκριθούν οι δύο ομάδες να βάλει την ημερομηνία (2/5/2024) πριν το τέταρτο παιχνίδι.

«Οπότε σήμερα τι έχουν να πουν όλοι αυτοί; Εγώ σας το είπα αλλά δεν με ακούσατε», καταλήγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

@kyriakosmitsotakis_Εγώ σας το είπα!♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Σύμφωνα με το reader.gr, εάν περάσουν και οι δυο ελληνικές ομάδες στον τελικό (Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός), τότε ο Μητσοτάκης, ως φαν του μπάσκετ, θα ταξιδέψει την Κυριακή στο Βερολίνο για να παρακολουθήσει τον τελικό!


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.