Ξεχάστε το: Το ήθελε σαν τρελός ο Κασσελάκης, έριξε «άκυρο» ο Μητσοτάκης… 

«Τελειώνει» ο Κασσελάκης από τον ΣΥΡΙΖΑ 

Η χαμένη ευκαιρία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές και οι πολιτικοί αρχηγοί πραγματοποιούν περιοδείες και δίνουν συνεντεύξεις με σκοπό την συσπείρωση του κομματικού ακροατήριου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης εξαπέλυσε επίθεση τόσο στη Νέα Δημοκρατία όσο και στο ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας τα ονόματα των κομμάτων, με σκοπό να τα… λαβώσει παίρνοντας ψήφους.

«Αυτή η δημοκρατία είναι όντως νέα και πληγωμένη από τη Νέα Δημοκρατία», είπε, ασκώντας κριτική ότι «υστερεί στους δημοκρατικούς θεσμούς».

Για το ΠΑΣΟΚ, σχολίασε ότι είναι «υπό αμφισβήτηση» το αν είναι σοσιαλιστικό κίνημα «διότι στο τέλος της ημέρας έχει γίνει δεξαμενή ανθρώπινου δυναμικού για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος συγκυβερνά με μια ακροδεξιά».


Σχετικά με τις επικείμενες ευρωκλογές, κάλεσε τον κόσμο να «στείλει μήνυμα» κατά της κυβέρνησης: «Εάν ο κόσμος είναι χαρούμενος με την καθημερινότητα που βιώνει, τότε ας επαληθεύσει το 41%. Εάν έχει ανασφάλεια και άγχος για το μέλλον του και δεν είναι ικανοποιημένος με το κράτος Δικαίου, όπως είναι στο θέμα των Τεμπών με τη συγκάλυψη και τη μονταζιέρα που ξέρουμε σήμερα ότι έγινε. Εάν δεν είναι ικανοποιημένος με την ακρίβεια, που βλέπει ότι δεν μειώνεται το κόστος στο ρεύμα και του είχε πει ο πρωθυπουργός ότι ήταν ‘εισαγόμενη’ η ακρίβεια και τώρα στέλνει επιστολές δήθεν και λέει ότι η χώρα ήταν μπανανία, εάν ο κόσμος λοιπόν θεωρεί ότι δεν είναι αυτό που θέλει για την υπόλοιπή του ζωή, αυτή η στασιμότητα, το σταθερά πίσω που βιώνει, τότε ας στείλει ένα μήνυμα».


Το «άκυρο» Μητσοτάκη στον Κασσελάκη

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήθελε διακαώς ένα debate πριν τις ευρωεκλογές, αφού πίστευε πως είναι ευκαιρία για τον ίδιο, καθώς δεν βρίσκεται στις συνεδριάσεις της Βουλής αφού τον εκπροσωπεί ο Σωκράτης Φάμελλος.

Όλες οι ενέργειες του Στέφανου Κασσελάκη γίνονται εκτός ολομέλειας, με τον ίδιο να μην έχει τη δυνατότητα να μιλήσει όπως οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί. Αυτός είναι και ο λόγος που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιθυμούσε διακαώς ένα debate με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών αρχηγών.

Τηλεοπτική αναμέτρηση επιθυμούσαν και οι αρχηγοί των μικρότερων κομμάτων. Ωστόσο, πληροφορίες το newsbeast.gr, αναφέρουν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέρριψε το αίτημα Κασσελάκη για debate.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.