Mega deal Βαρδινογιάννη…

Εποχή Βαρδινογιάννη

Πώς θα αποκτήσει δύο από τους ισχυρότερους ομίλους της Ελλάδας

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ανέλαβε εκτελεστικά καθήκοντα στην ναυαρχίδα του ομίλου της οικογένειας, την Motor Oil.

Πρόκειται για την εταιρεία πετρελαιοειδών με έδρα το Μαρούσι η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της ενέργειας, του φυσικού αερίου και της διύλισης και εμπορίας αργού πετρελαίου.

Σήμερα, η Motor Oil έχει εξελιχθεί σε βασικό πρωταγωνιστή του κλάδου της, στις περιοχές της νοτιοανατολικής Ευρώπης και των Βαλκανίων.

Ο «Τζίγγερ» ανέλαβε τα εκτελεστικά καθήκοντα και έτσι, η Motor Oil έπαψε να ασχολείται μόνο με τους πρωτογενείς τομείς παραγωγής και την ναυτιλία, πραγματοποιώντας επενδύσεις στον χώρο της ενέργειας, της επικοινωνίας, των τραπεζικών επενδύσεων, του real estate, της παραγωγής αγαθών, της ψυχαγωγίας.

Mega deal Βαρδινογιάννη

Σήμερα, με την επικείμενη εξαγορά της ΗΛΕΚΤΩΡ από τον όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ, η Motor Oil αναμένεται να μετατραπεί και στον ισχυρότερο όμιλο διαχείρισης απορριμμάτων στην Ελλάδα και έναν από τους σημαντικότερους της ευρύτερης περιοχής.

Με αυτό το mega deal του Βαρδινογιάννη, η Motor Oil θα έχει αποκτήσει τους δύο από τους ισχυρότερους ομίλους στη Ελλάδα στη διαχείριση απορριμμάτων.

Σύμφωνα με το newsit.gr, ο Βαρδινογιάννης πριν από λίγο καιρό είχε εξαγοράσει την Θαλής που επίσης έχει σημαντικό μερίδιο με αρκετές εγκαταστάσεις.

Ωστόσο, η ΗΛΕΚΤΩΡ είναι ο μεγαλύτερος όμιλος του κλάδου στην Ελλάδα με παρουσία και σε ξένες αγορές όπως η Γερμανία.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.