Βγάζει μάτι και στις δημοσκοπήσεις: «Τσάκισε» την Νέα Δημοκρατία ο Ανδρέας Λοβέρδος 

Βγάζει μάτι και στις δημοσκοπήσεις: «Τσάκισε» την Νέα Δημοκρατία ο Ανδρέας Λοβέρδος 

Δεν το περίμενε κανείς 

Το ένα δεδομένο είναι ότι η Νέα Δημοκρατία παρά την δημοσκοπική της πτώση δεν έχει αντίπαλο όσον αφορά την πρωτιά στις ευρωεκλογές. Το άλλο δεδομένο είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει παγιωθεί στη δεύτερη θέση.

Το τρίτο δεδομένο είναι τα ποσοστά που παρουσιάζουν τα δύο νέα κόμματα που μπαίνουν για τα καλά στη μάχη διεκδίκησης κομματιού από την… ευρω-πίτα!

Το ένα είναι η Νέα Αριστερά, που ως γνωστόν προέρχεται από την διάσπαση του περασμένου Νοεμβρίου στον ΣΥΡΙΖΑ και το άλλο είναι οι Δημοκράτες του Ανδρέα Λοβέρδου.

Οι προσωποκεντρικοί «Δημοκράτες» μπήκαν πρόσφατα στον πολιτικό στίβο, αλλά ο άλλοτε κορυφαίος υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, ήδη καταγράφεται με ποσοστά που του δίνουν έδρα για το Ευρωκοινοβούλιο.

Οι Δημοκράτες του Ανδρέα Λοβέρδου πλησιάζουν το 3% και εκτιμάται σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις πως θα κινηθεί από 2,5% έως 4,5%. Ο μέσος όρος των τελευταίων δημοσκοπήσεων είναι 3,5%.

«Τσάκισε» την Νέα Δημοκρατία ο Ανδρέας Λοβέρδος 

Φαίνεται πως είναι δεδομένο πως ένας δεξιός ψηφοφόρος που απογοητεύτηκε από τη ΝΔ πιο εύκολα θα πάει στον Ανδρέα Λοβέρδο, που ακόμη από τα χρόνια που βρίσκονταν στο ΠΑΣΟΚ, τον… ένιωθε πιο κοντά του.

Σύμφωνα με το newsbeast.gr, οι Δημοκράτες το τελευταίο χρονικό διάστημα ενισχύονται από τις φίλιες προς τη ΝΔ δυνάμεις και στηρίζονται από οπαδούς και φίλους του Αντώνη Σαμαρά, πρώην προέδρου της ΝΔ!

Φαίνεται πως ο Ανδρέας Λοβέρδος… αργά και σταθερά «τσακίζει» τη ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα και παίρνει ψηφοφόρους από το κυβερνών κόμμα, έχοντας στήριξη και από το γαλάζιο στρατόπεδο!

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.