«Μακριά από αυτά τα άτομα»: Η Έλενα Ακρίτα τα είπε όλα με 14 λέξεις

«Άθλιος και ελεεινός τρόπος»: Καταγγελία-φωτιά από την Έλενα Ακρίτα

Η ανάρτησή της

Η καλλιέργεια της αξίας της διαφορετικότητας συνεπάγεται την έννοια της αποδοχής αλλά και του σεβασμού.

Για παράδειγμα, αποδέχομαι τους γονείς μου με τα λάθη που έκαναν και τα καλά τους αλλά διαφοροποιούμαι από αυτούς στα σημεία που κρίνω ότι με βοηθούν στη ζωή μου και κρατώ τα θετικά τους.

Αποδέχομαι, επίσης τη διαφορετικότητα του συντρόφου μου, γιατί απλά είναι ένας άλλος άνθρωπος με έναν διαφορετικό τρόπο αντίληψης και έκφρασης, με διαφορετικά βιώματα, εμπειρίες και ίσως και ανάγκες.

Αποδέχομαι τη διαφορετικότητα του άλλου σημαίνει σεβασμός. Σέβομαι τις διαφορές μας και μένω σε αυτά που μας ενώνουν.

Πολλοί υποστηρίζουν πως άνθρωποι έχουν «ιδιαιτερότητες» οι οποίες εν τέλει γίνονται αντικείμενο κριτικής, σχολιασμού και του «εθνικού σπορ», δηλαδή του κουτσομπολιού.

Η Έλενα Ακρίτα αναφέρθηκε μέσα από ανάρτησή της στο Facebook σε ανθρώπους που καλό είναι να αποφεύγουμε σε κοινωνικές συναναστροφές γιατί επί της ουσίας δεν σέβονται.

Σε μία ανάρτηση «καταπέλτη», η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται σε όλους εκείνους που υποστηρίζουν ότι σέβονται την ιδιαιτερότητα των άλλων και όχι τη διαφορετικότητα, διότι ακολουθεί πάντα στις προτάσεις τους ένα «αλλά».

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα: «Μακριά από άτομα που λένε σέβομαι την ‘ιδιαιτερότητα’ του καθενός. Ακολουθεί πάντα ένα ‘αλλά’».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.