Στο παρά πέντε: Έκπληξη Κασσελάκη με τον Νίκο Παππά

Μπροστά στον Τσίπρα: Σφάζει με το γάντι ο Νίκος Παππάς…

Τι συμβαίνει στο παρασκήνιο;

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αντλούν αισιοδοξία για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών καθώς βλέπουν και το πως αντιδρούν οι πολίτες αλλά μελετούν και τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων ποιοτικά και ποσοτικά, καταλήγοντας στο συμπέρασμα πως οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζονται οι πιο αποφασισμένοι να ψηφίσουν, σε σχέση με τους ψηφοφόρους των άλλων κομμάτων.

Άλλωστε παρατηρώντας κανείς τις μετρήσεις βλέπει τη συσπείρωση της Νέας Δημοκρατίας από τη μια πλευρά, αλλά και την παγίωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη δεύτερη θέση διατηρώντας μια «απόσταση ασφαλείας» από το ΠΑΣΟΚ.

Θέλοντας στην Κουμουνδούρου να προσελκύσουν και τους ψηφοφόρους που δείχνουν να απέχουν, σε ένα ποσοστό αρκετά μεγάλο δεδομένου ότι πλησιάζουν οι ευρωκάλπες, ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στο ράδιο Fm100 της Θεσσαλονίκης έστειλε μήνυμα ανατροπής των συσχετισμών αναφερόμενος στο ενδεχόμενο η ΝΔ να είναι στο 30% και ο ΣΥΡΙΖΑ να περάσει το 20%.

«Με μια τέτοια ανατροπή συσχετισμών, πιστεύω ότι τα πάντα αλλάζουν από την επόμενη μέρα» είπε χαρακτηριστικά.

Έκπληξη με τον Νίκο Παππά

Ο κ. Κασσελάκης έχει πάρει σβάρνα την επικράτεια για τις ευρωεκλογές, ωστόσο το κλίμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι το καλύτερο…

Και αυτό δεν οφείλεται σε πολιτικές διαφωνίες που υπάρχουν και «βγάζουν μάτι» αλλά σε διαφωνίες προσωπικές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι λίγα τα στελέχη και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές που εκφράζουν έντονη δυσαρέσκεια για την προώθηση συγκεκριμένων υποψηφιοτήτων από την ηγεσία του κ. Κασσελάκη.

Σύμφωνα με το dnews.gr, η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ… κατηγορείται πως στηρίζει τον Ευάγγελο Αντώναρο, τη Δώρα Αυγέρη, τον Δημήτρη Πανόπουλο, την Έλενα Κουντουρά, τη Δώρα Τσαμπάζη και τον Νάσο Παπαργυρόπουλο που μάλιστα, έχει συνοδεύσει τον κ. Κασσελάκη σε αρκετές περιοδείες.

Όμως, στο παρασκήνιο συμβαίνει κάτι που δεν περίμενε κανείς: Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει πάρει με θετικό μάτι την υψηλή δημοφιλία του μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά που είναι υποψήφιος για τις ευρωεκλογές, παρά το γεγονός ότι τον έβαλε στο ψηφοδέλτιο.

Δεν αποκλείεται να μπήκε το όνομά του για να προσεγγίσει νέους ψηφοφόρους, αλλά τελικά να τα πηγαίνει στις δημοσκοπήσεις τόσο καλά που να απειλεί τις θέσεις των… εκλεκτών της ηγεσίας.

 

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.