Πισώπλατο χτύπημα: Οι ΣΥΡΙΖΑίοι δεν ψηφίζουν Κασσελάκη…

Εδώ έχει δίκιο: Τεράστια «μαγκιά» Κασσελάκη… 
Δεν το περίμενε!

Θετικά είναι τα νέα για τον ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις ευρωεκλογές αφού φαίνεται πως έχει «κλειδώσει» στη δεύτερη θέση.

Σε ερώτηση για το αν η 2η θέση ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες ευρωεκλογές ο διευθύνων σύμβουλος της MRB, Δημήτρης Μαύρος, είπε στην ΕΡΤ πως «έτσι φαίνεται, παρόλο που όλες οι εταιρίες στο πάνω όριο του ΠΑΣΟΚ και στο κάτω όριο του ΣΥΡΙΖΑ δίνουν κάποιες μοναδούλες επικάλυψη. Όμως, η φορά των πραγμάτων δείχνει ότι έχει ξεκαθαρίσει η δεύτερη θέση και ότι μάλλον πάει στο ΣΥΡΙΖΑ. Ο οποίος λοιπόν, ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα τελείως διαφορετικό κόμμα από αυτό που αφήσαμε τον Ιούνιο του 2023».

Και φαίνεται πως τα λόγια του κ. Μαύρου είναι μελετημένα, αν κρίνει κανείς το ποιος ψηφίζει τον ΣΥΡΙΖΑ με πρόεδρο τον Στέφανο Κασσελάκη.

Πλέον το τοπίο έχει ξεκαθαρίσει και δημοσκόπος είπε στο newmoney.gr, πως τον νέο ΣΥΡΙΖΑ δεν τον ψηφίζουν οι ψηφοφόροι της αριστεράς! Αναμφίβολα πρόκειται για ένα «χαστούκι» στον Στέφανο Κασσελάκη αλλά και τα στελέχη του κόμματος που δηλώνουν αριστεροί και αυτό διότι όσοι δηλώνουν αριστεροί δεν έχουν πρόθεση να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ.

Ταυτόχρονα, άνοδο παρουσιάζουν όλα τα κόμματα της αριστεράς, όπως η Νέα Αριστερά, το ΜέΡΑ25, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά και η Πλεύση Ελευθερίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version