Ώρα Μάνου Δασκαλάκη…

Πάτρα: Αυτοί είναι στο στόχαστρο των αρχών για να συλληφθούν εντός της εβδομάδας - Διατάχθηκε η εκταφή της σπιτονοικυράς

Τι θα συμβεί μετά την κατάθεση του πορίσματος

Ολοκληρώνεται σήμερα, Τρίτη, ο κύκλος των καταθέσεων για την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα που σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρηα, προήλθαν από εγκληματική ενέργεια.

Στα γραφεία της ΓΑΔΑ αναμένεται να βρεθεί και να καταθέσει η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα που βρισκόταν στο σπίτι της οικογένειας ότι πέθανε η Ίριδα. Παράλληλα θεωρείται βέβαια πως και η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτη για τον θάνατο της Μαλένας και της Ιριδας.

Ταυτόχρονα η Ρούλα Πισπιρίγκου εμφανίζεται έντονα ενοχλημένη και ο Μάνος Δασκαλάκης προαναγγέλλει δημόσια τοποθέτηση, αφού αξιολογήσει όλα τα δεδομένα στην υπόθεση με τα 3 νεκρά παιδιά του, από την Πάτρα.

Ώρα Μάνου Δασκαλάκη...
QUIZY 10 ερωτήσεις εξυπνάδας: Θα κάνεις το 10/10 στο κουίζ που ο νικητής παίρνει το απίθανο Asus Chromebook;

Από το pelop.gr, ρωτήθηκε για το νέο πόρισμα και ο Πατρινός δικηγόρος του πατέρα των δύο παιδιών Μάνου Δασκαλάκη, Δημήτρης Καράμπελας, ο οποίος αρκέστηκε να πει: «Προφανώς και θα μιλήσει ο Μάνος Δασκαλάκης. Είναι πρώιμο αυτή τη στιγμή».

Το πόρισμα των δυο έμπειρων ιατροδικαστών που παραδόθηκε εχθές στο τμήμα ανθρωποκτονιών, θα φτάσει στη συνέχεια στα χέρια των εισαγγελέων οι οποίοι θα αποφασίσουν εάν και σε βάρος ποιων θα ασκήσουν νέες διώξεις. Οι επαναληπτικές εξετάσεις που έγιναν στα τοξικολογικά εργαστήρια του ΑΠΘ δεν συνέδεσαν τους θανάτους των άτυχων κοριτσιών με ύποπτη ουσία, όπως η κεταμίνη. Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα δείγματα στη φορμόλη ήταν πολύ μικρά για να τα «εκμεταλλευτεί» το ειδικό μηχάνημα-φασματογράφος. Συνεπώς, ήταν βέβαιο πως ο θάνατος των παιδιών δεν μπορούσε να αποδοθεί σε δηλητηρίαση από κεταμίνη ή κάποια άλλη τοξική ουσία.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.