Το απόλυτο τρολ: Μάθατε τι έκανε στην Νέα Δημοκρατία ο Κασσελάκης;

Το απόλυτο τρολ: Μάθατε τι έκανε στην Νέα Δημοκρατία ο Κασσελάκης;

Μείναμε... κάγκελο 

Στο Κιλκίς περιόδευσε ο Στέφανος Κασσελάκης, ενόψει των επερχόμενων ευρωεκλογών. Μάλιστα οι κάτοικοι της πόλης επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος συνομίλησε με πολίτες και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Ο κ. Κασσελάκης δήλωσε κατά την άφιξη του: «Είναι πολύ μεγάλη μου χαρά και τιμή να επιστρέφω στο Κιλκίς, εδώ που πολλά πράγματα ξεκίνησαν πέρυσι τον Αύγουστο όταν η ιδέα να κατέλθω ως υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ήταν εν εξελίξει. Εδώ από το Κιλκίς που είχα βγάλει ένα βίντεο – μήνυμα σχετικά με τον πατριωτισμό της Συμφωνίας των Πρεσπών, έναν πατριωτισμό που σήμερα φαίνεται ξεκάθαρα στη χώρα μας πως ήταν απολύτως σωστός και τεκμηριωμένος. Από τη στιγμή που η Νέα Δημοκρατία έχει ένα μπερδεμένο μήνυμα με πολλές κωλοτούμπες και είναι απλά κρίμα που δεν μπορεί να παραδεχθεί ότι καπηλεύθηκε αυτό το ζήτημα και τώρα πληρώνει την κωλυσιεργία της».

Το τρολάρισμα του Κασσελάκη

Ξεχωριστή στιγμή από την επίσκεψη Κασσελάκη στο Κιλκίς αποτελεί το… τρολάρισμα που έκανε στη ΝΔ, όταν πλησίασε το εκλογικό κέντρο της και υπέγραψε μέχρι και καπέλο!

Ο Στέφανος Κασσελάκης ευχήθηκε στους παρισταμένους στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ «καλό αγώνα» για το κόμμα τους, ζήτησε να υπάρξει πολιτικός πολιτισμός και στη συνέχεια υπέγραψε σε καπέλο που του προσφέρθηκε, με φόντο αφίσα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη…

Το απόλυτο τρολ: Μάθατε τι έκανε στην Νέα Δημοκρατία ο Κασσελάκης;

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνοδεύονταν από τον βουλευτή Κιλκίς Πέτρο Παππά στον οποίο αναφέρθηκε με θερμά λόγια: «Είμαι εδώ μαζί με τον βουλευτή μας τον Πέτρο Παππά, έναν πραγματικά καλό και πολύ αποτελεσματικό βουλευτή, εργάζεται πάρα πολύ σκληρά για την τοπική κοινωνία».


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.