«Πατριώτες του καναπέ»: Σ’ αυτούς πήγαινε η μπηχτή μεγατόνων του Μητσοτάκη

Νέο κόμμα! Θα λέγεται ΛΥΣ.ΙΣΟ.ΛΑ, ποια θα είναι η πρόεδρος

Τους «κάρφωσε»

Βρισκόμαστε μία «ανάσα» από τις ευρωεκλογές και η ΝΔ φαίνεται πως κερδίζει έδαφος από ανοίγει η ψαλίδα από τον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από την GPO.

Ενόψει ευρωεκλογών, το κυβερνών κόμμα έχει σύμφωνα με τη νέα σφυγμομέτρηση ποσοστό πάνω από 33% στην εκτίμηση ψήφου, ενώ το ΠΑΣΟΚ με 13,2% υποχωρεί τρίτο πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ που παραμένει δεύτερος με 15,6%.

Στην τέταρτη θέση με 8,6% βρίσκονται ΚΚΕ και Ελληνική Λύση ενώ 3% συγκεντρώνει η Νέα Αριστερά και 2,3% η Φωνή Λογικής της Αφροδίτης Λατινοπούλου.

Η μπηχτή μεγατόνων

Επιχειρώντας να μαζέψει τις απώλειες προς τα δεξιά, ο κ. Μητσοτάκης τα… έβαλε με συγκεκριμένα κόμματα στα οποία η ΝΔ είχε απώλειες, χαρακτηρίζοντάς τους «πατριώτες του καναπέ».

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός «κάρφωσε» την Ελληνική Λύση και τη Νίκη με σκοπό να μαζέψει τις απώλειες:

«Οι “πατριώτες του καναπέ” συνεχίζουν να πωλούν αμφιλεγόμενα προϊόντα μαζικής κατανάλωσης. Ενώ αυτοί που διεκδικούν το μονοπώλιο της πίστης, μας απειλούν με χριστιανόμετρα, ψαρεύοντας στα θολά νερά της δικαιολογημένης δυσαρέσκειας και απογοήτευσης. Η πολιτική, όμως, δεν είναι telemarketing. Ο κορμός της παράταξής μας γνωρίζει καλά πως δεν μπορεί να τους εμπιστευθεί. Δεν σκόπευα να αναφερθώ σε κάποιον πολιτικό αρχηγό. Αλλά, αφού τον επικαλείστε, να θυμίσω μόνο ότι ο συγκεκριμένος (σ.σ. ο Κυριάκος Βελόπουλος) έταξε συντάξεις 4.000 ευρώ. Είναι να απορεί κανείς όχι με αυτά που λέει. Αλλά πώς και δεν γελάει και ο ίδιος με όσα λέει, καθώς συναγωνίζεται με τον κ. Κασσελάκη στη συγκομιδή των καρπών ενός ανύπαρκτου λεφτόδεντρου».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.