«Τσάκισε» τις φήμες: Η απροσδόκητη απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι γεγονός 

Δημοσκοπικό σοκ για την κυβέρνηση…

Δεν το περιμέναμε...

Η προσοχή όλων βρίσκεται στην προεκλογική μάχη. Οι Ευρωεκλογές απέχουν λίγες ημέρες και στην Νέα Δημοκρατία έχουν εστιάσει στην ανάκτηση των απωλειών, την συσπείρωση του εκλογικού πυρήνα του κόμματος, αφού η κάλπη θα αποτελέσει και μία έμμεση ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι μπαίνει στην άκρη η καθημερινή αξιολόγηση του κυβερνητικού έργου και όλων των στελεχών.

Όπως προκύπτει από πηγές κοντά στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ιδιαίτερα προσεκτικός σε όλες τις κινήσεις όλων των κυβερνητικών στελεχών (υπουργοί, υφυπουργοί, γενικοί γραμματείς) που έχουν διττή αποστολή: από την μία να φέρουν εις πέρας τα κυβερνητικά τους καθήκοντα κι από την άλλη να κάνουν ότι μπορούν στην εκλογική τους περιφέρεια, ώστε να συνεισφέρουν στον προεκλογικό αγώνα για τις Ευρωεκλογές.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απροσδόκητη απόφαση

Στη ΝΔ πέρασαν από δυσκολίες λόγω των Τεμπών αλλά και των όσων έγιναν με την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, αφού στη ΝΔ υπήρξαν απώλειες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκεφτόταν πολύ σοβαρά να προχωρήσει σε αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα λόγω των όσων συνέβησαν.

Ωστόσο πήρε μια απροσδόκητη απόφαση, δεδομένων των όσων έχουν καταγραφεί στο κυβερνητικό στρατόπεδο: δεν θα κάνει ανασχηματισμό μετά τις εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newmoney.gr, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φημίζεται πως κάνει ανασχηματισμούς αιφνιδιαστικά και στοχευμένα. Άρα, μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει καμία απόφαση για αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.