Άνοιξε και δεν μοιάζει με τα υπόλοιπα: Το μεγαλύτερο κατάστημα ZARA στην Ελλάδα, διαφέρει από όλα τα άλλα

Άνοιξε και δεν μοιάζει με τα υπόλοιπα: Το μεγαλύτερο κατάστημα ZARA στην Ελλάδα, διαφέρει από όλα τα άλλα

Νέο στολίδι στον Πύργο του Πειραιά...

Μετά από 31 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, η εταιρία που έχει στον έλεγχο της την εταιρία ZARA έφτασε τα 41 καταστήματα σε όλη την χώρα και συνολικά τα 155 και των έξι αλυσίδων που έχει στον έλεγχο της.

Το τελευταίο κατάστημα ZARA που άνοιξε τις πύλες του στον Πύργο του Πειραιά δεν είναι ένα ακόμα κατάστημα, μα το μεγαλύτερο και πλέον προηγμένο σε όλη την Ελλάδα και το δεύτερο σε όλη την Ευρώπη!

Τα πάντα σε 5.000 τετραγωνικά μέτρα!

Ένα μοντέρνο και εντυπωσιακό πολυκατάστημα 5.000 τετραγωνικών μέτρων με ξεχωριστά sections για παπούτσια και εσώρουχα, αλλά και ξεχωριστό ZARA Home για όσους ψάχνουν για οικιακό εξοπλισμό.

Εκεί όμως που το νέο κατάστημα κάνει την διαφορά και πρωτοπορεί είναι στο self check out, που δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές να αποφεύγουν τις ουρές στα ταμεία και να αυτο-εξυπηρετούνται άμεσα, γρήγορα και με μεγάλη ταχύτητα.

Με αισθητική μίνιμαλ, λιτές και μοντέρνες γραμμές το νέο κατάστημα ZARA δεν μοιάζει με κανένα άλλο και έχει έναν δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα.

Έρχονται κι άλλα!

Στην ξενάγηση που έγινε για τους εκπροσώπους του τύπου, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας στην Ελλάδα, Ηλίας Μάλαμας αναφέρθηκε στα μελλοντικά σχέδια, που αφορούν ακόμα μεγαλύτερη διείσδυση στην ελληνική αγορά με νέα καταστήματα.

Το επόμενο εξ’ αυτών αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του στην Θεσσαλονίκη το φθινόπωρο του 2024 και πιο συγκεκριμένα στην οδό Τσιμισκή, ενώ ένα ακόμα κατάστημα αναμένεται στο εγγύς μέλλον και στο ανανεωμένο κτίριο του Μινιόν, αφού η αποδοχή του brand  ZARA από το ελληνικό κοινό είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα και αποδεικνύουν την μοναδικότητα του νέου καταστήματος ZARA στον Πειραιά που αναμένεται να γίνει πόλος έλξης από το καταναλωτικό κοινό…

Άνοιξε και δεν μοιάζει με τα υπόλοιπα: Το μεγαλύτερο κατάστημα ZARA στην Ελλάδα, διαφέρει από όλα τα άλλα Άνοιξε και δεν μοιάζει με τα υπόλοιπα: Το μεγαλύτερο κατάστημα ZARA στην Ελλάδα, διαφέρει από όλα τα άλλα Άνοιξε και δεν μοιάζει με τα υπόλοιπα: Το μεγαλύτερο κατάστημα ZARA στην Ελλάδα, διαφέρει από όλα τα άλλα

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.