Το πιο…ταπεινό ακίνητο του Τράγκα: Το πιο φτηνό από τα ακίνητα του θα το ζήλευε και ο Μπιλ Γκέιτς (Pics)

Αμύθητη περιουσία Τράγκα: Το λαβράκι εκατομμυρίων που ανακάλυψε η αρχή για το μαύρο χρήμα…

Και όμως είναι τόσο εντυπωσιακό που ξεπερνάει κάθε άλλο κοινό σπίτι.

Η ακίνητη περιουσία του Γιώργου Τράγκα είναι αυτή που εντυπωσιάζει στο σύνολό της μεταξύ των άλλων ιδιοκτησιακών μερών της (μετρητά, ράβδοι χρυσού κτλ) καθώς ο δημοσιογράφος φαίνεται ότι είχε ιδιαίτερη αδυναμία στην απόκτηση πολυτελών κατοικιών μεγάλης αξίας σε κάθε άκρη της Γης, σε τουριστικές κυρίως περιοχές που θα του έφερναν υψηλά ενοίκια από ενοικιαστές με γερά πορτοφόλια.

Τα διαμερίσματα του δημοσιογράφου βρίσκονται όλα σε περιοχές με υψηλή αξία, θεωρούνται «φιλέτα» και οι κατασκευές τους αλλά και η πολυτέλεια στην εσωτερική τους διακόσμηση ξεχωρίζουν ακόμα και από άλλα ακριβά σπίτια της Αθήνας, της Νέας Υόρκης, του Παρισιού, του Λος Άντζελες αλλά και της Μυκόνου.

Ενδεικτική είναι η κατοικία που βρέθηκε να ανήκει στην ιδιοκτησία του εκδότη και δημοσιογράφου με θέα την Ακρόπολη. Ένα εντυπωσιακό ακίνητο στην οδό Ροβέρτου Γκάλι στο Κουκάκι, με αξιοζήλευτη θέα στον ιερό βράχο και εκλεπτυσμένη πολυτέλεια που καθηλώνει. Μία κατασκευή υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής και με πολυτέλεια μεν, όχι όμως με ακραίες διακοσμητικές επιλογές.

Και όμως αυτό το διαμέρισμα, το οποίο θα διεκδικηθεί από τους συγγενείς του Γιώργου Τράγκα, όταν τελειώσει η δικαστική διαμάχη που θα ξεκινήσει με το κράτος, είναι η πιο… ταπεινή από τις κατοικίες του δημοσιογράφου με σαφώς μικρότερη αξία από τις υπόλοιπες.

Το πιο…ταπεινό ακίνητο του Τράγκα: Το πιο φτηνό από τα ακίνητα του θα το ζήλευε και ο Μπιλ Γκέιτς (Pics) Το πιο…ταπεινό ακίνητο του Τράγκα: Το πιο φτηνό από τα ακίνητα του θα το ζήλευε και ο Μπιλ Γκέιτς (Pics) Το πιο…ταπεινό ακίνητο του Τράγκα: Το πιο φτηνό από τα ακίνητα του θα το ζήλευε και ο Μπιλ Γκέιτς (Pics)

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.