Ως εδώ ήταν με τον Πολάκη…

Ανατροπή στην ανατροπή: Τα κατάφερε ο Πολάκης…

«Σφάζονται» στα παρασκήνια!

Στον ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης δεν περνάει τις καλύτερες του μέρες… Ο βουλευτής προσπαθεί να επαναφέρει στην επικαιρότητα το θέμα του εμβολίου κατά της COVID-19 με αφορμή και την απόσυρση του AstraZeneca, αλλά στο κόμμα τον «αδειάζουν».

Συγκεκριμένα, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Βούλα Κεχαγιά, υποστήριξε πως η θέση του κόμματος για τα εμβόλια είναι δεδομένη. Φαίνεται πως οι εποχές που ο κ. Πολάκης έδινε αντιπολιτευτικό τόνο στον ΣΥΡΙΖΑ με αναρτήσεις έχουν περάσει αλλά το ερώτημα είναι αν το έχει καταλάβει ο ίδιος.


Και μπορεί δημοσίως τα… αδειάσματα να έρχονται μόνο από στελέχη και την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στο παρασκήνιο τα πράγματα για τον Παύλο Πολάκη είναι δυσκολότερα, αφού φαίνεται πως έχει «ραγίσει το γυαλί» στις σχέσεις του με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Σύμφωνα με το newsbeast.gr, οι σχέσεις Κασσελάκη – Πολάκη είναι αρκετά κακές όχι εξαιτίας των τοποθετήσεων για τα εμβόλια, αλλά λόγω της υποψηφιότητας του πρώτου ξαδέλφου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές.

Και καλά ο Πολάκης δεν είναι υποψήφιος για τις ευρωεκλογές, αλλά ο Βασίλης Κασσελάκης θα είναι πιθανότατα υποψήφιος βουλευτής στα Χανιά με ό,τι αυτό σημαίνει για τις επόμενες βουλευτικές…

Μάλιστα, το επίσημο άδειασμα Πολάκη από την κ. Κεχαγιά δεν ήταν διόλου τυχαίο!

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.