«Εκατομμυριούχος»: Αυτή είναι η ερώτηση που οι χρήστες του Twitter θεωρούν ότι ήταν μεγάλο λάθος

«Εκατομμυριούχος»: Αυτή είναι η ερώτηση που οι χρήστες του Twitter θεωρούν ότι ήταν μεγάλο λάθος

Ακόμα ένα «χοντρό» λάθος της παραγωγής.

Η τηλεοπτική επιστροφή του πιο δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού γνώσεων, του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» στον ΑΝΤ1 με νέο παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, συνοδεύτηκε αρχικά με ενθουσιασμό από το φανατικό κοινό του, σύντομα όμως έγινε αντιληπτό ότι η παραγωγή δεν έχει καμία σχέση με εκείνη της πρώτης τηλεοπτικής εμφάνισης του παιχνιδιού.

Με τα social media και ειδικότερα το twitter να μην αφήνουν τίποτα να πέφτει στη σημερινή εποχή, τα λάθη της παραγωγής στις ερωτήσεις και τις σωστές απαντήσεις δε θα μπορούσαν να ξεφύγουν από τα άγρυπνα βλέμματα των χρηστών. Και δεν είναι δυστυχώς μόνο ένα ή δύο λάθη αυτά που εντοπίζονται στις ερωτήσεις του «Εκατομμυριούχου».

Στο ίδιο επεισόδιο που οι χρήστες του Twitter επεσήμαναν ότι η ερώτηση για το ποιο ζώο κυοφορεί περισσότερο θα έπρεπε να έχει σωστή απάντηση την επιλογή «το λάμα» και όχι «το άλογο» που επέλεξε η παίκτρια και εμφανίστηκε ως σωστή, υπήρξε ακόμα μία λάθος πληροφορία.

Ο λόγος για όσα μετέφερε ο παρουσιαστής, Γρηγόρης Αρναούτογλου, για τη θέση της Ελλάδας στην παγκόσμια κατάταξη ως προς το μήκος των ακτογραμμών της. Ο παρουσιαστής δήλωσε οτι η Ελλάδα είναι στη 12η θέση ενώ οι χρήστες του Twitter με στοιχεία απέδειξαν ότι βρίσκεται στην 9η, σχολιάζοντας αρνητικά το παιχνίδι γνώσεων.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.