Πάει για τη μεγάλη έκπληξη η Ελεονώρα Μελέτη

Πάει για τη μεγάλη έκπληξη η Ελεονώρα Μελέτη

Αναταράξεις πριν τις κάλπες 

Υποψήφια με τη ΝΔ είναι η Ελεονώρα Μελέτη στις ευρωεκλογές του 2024. Η παρουσιάστρια βρέθηκε στο «μάτι του κυκλώνα» μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της και έκανε αποκαλύψεις για το πώς την προσέγγισαν από το κυβερνών κόμμα.

«Δεν με πήρε τηλέφωνο ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Με πήρε ένας συνεργάτης του. Το πρώτο που σκέφτηκα είναι πως με ήθελαν για να φιλοξενήσω κάποιον από την παράταξη για μια συνέντευξη. Μετά μου έγινε ένας μικρός πρόλογος, λέω από μέσα μου ”εντάξει, αυτό δεν πρόκειται πρακτικά ποτέ να συμβεί” αλλά ένα ραντεβού θα πρέπει να το κάνω με τον άνθρωπο. Αρνητική δεν ήμουν αλλά δεν είχα μπει στη διαδικασία να βλέπω εάν αυτά που εγώ έβλεπα ως προβλήματα που θα πρέπει να διευθετηθούν, ότι μπορούν εύκολα να λυθούν, αλλά ένα ραντεβού θέλεις να το κάνεις» αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Δεν είχα διαψεύσει την πρόταση του πρωθυπουργού. Δεν διέψευσα το ρεπορτάζ που αφορούσε σε άλλη προσέγγιση που μου είχε γίνει από άλλη παράταξη. Τον Οκτώβριο είχε γίνει αυτή η προσέγγιση. Επειδή ήταν προσεγγιστική, δηλαδή ”θα σε ενδιέφερε να κάνεις αυτό…” και η ατζέντα που μου παρουσιάστηκε δεν ήταν κάτι το οποίο 100% μου προκαλούσε το ενδιαφέρον, να δώσω τη μάχη, δεν ένιωθα την αυτοπεποίθηση για να το κάνω, συν κάποιοι άλλοι παράγοντες, είπα ”όχι παιδιά, ευχαριστώ πάρα πολύ. Πάντα ψήφιζα Νέα Δημοκρατία. Από τότε που είμαι ενεργός ψηφοφόρος ψηφίζω ΝΔ. Μητσοτάκη έχω ψηφίσει δυο φορές», είπε στο «Καλύτερα Αργά».


Πάει για την έκπληξη η Μελέτη

Τα φετινά ευρωψηφοδέλτια είναι «δυνατά» με αναγνωρίσιμα ονόματα και οι γαλάζιοι υποψήφιοι δίνουν μάχη για να μπουν στην Ευρωβουλή.

Μάλιστα, οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που διενεργούνται για λογαριασμό της κυβερνητικής παράταξης, επιβεβαιώνουν ότι κάποιοι έχουν πραγματικό λόγο να ανησυχούν…

Τουλάχιστον από τους παλιούς ή για την ακρίβεια, κάποιοι εξ αυτών. Εκτός από την πρωτιά, που όλα δείχνουν ότι έχει κατοχυρώσει με απόσταση ασφαλείας από τον δεύτερο, ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς, φαίνεται ότι ορισμένες από τις προσθήκες της τελευταίας στιγμής, πάνε απρόβλεπτα καλά…

Μία από αυτούς είναι η Ελεονώρα Μελέτη που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις είναι έτοιμη να κάνει την ανατροπή μπαίνοντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, σύμφωνα με το ieidiseis.gr.

Αρκετά καλά πάει και ο πρώην συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Γιώργος Μουρούτης. Αλλά αυτή που «σκίζει» φαίνεται ότι είναι η Ελίζα Βόζενμπεργκ, η οποία, εκτός από τους δικούς της ψηφοφόρους, προφανώς παίρνει μεγάλο κομμάτι των ψηφοφόρων της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου.

Εντός Ευρωβουλής και σε καλή σειρά εμφανίζονται και οι δύο Βορειοηπειρώτες του ευρωψηφοδελτίου: Ο Πύρρος Δήμας και ο Φρέντυ Μπελέρη.

Νέα θητεία στην Ευρωβουλή, τέλος, διεκδικεί με αξιώσεις και ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου Βαγγέλης Μεϊμαράκης, αν και όχι στη σειρά κατάταξης που θα δικαιολογούσε η μακρά διαδρομή του.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.