Βιογράφος Βασίλη Καρρά: Το μοναδικό πράγμα που μου απαγόρευσε να τον ρωτήσω…

Βιογράφος Βασίλη Καρρά: Το μοναδικό πράγμα που μου απαγόρευσε να τον ρωτήσω…

Τι αποκάλυψε

Ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς, άφησε την τελευταία του πνοή λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Κυριακής 24 Δεκεμβρίου σε ηλικία 70 ετών, ενώ νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη, όπου έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη τη Δευτέρα (26/12) και η ταφή του έγινε την επόμενη ημέρα με χιλιάδες κόσμο να συνοδεύει τον Βασίλη Καρρά στην τελευταία του κατοικία.


Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, αναμένεται να κυκλοφορήσει η βιογραφία του Βασίλη Καρρά, η οποία έχει εγκριθεί από την οικογένειά του.

Ο βιογράφος Θάνος Κανούσης μοιράστηκε μικρές ιστορίες που συμπεριλαμβάνονται στο βιβλίο του, που αφηγείται όλους τους μεγάλους σταθμούς της ζωής του, ακόμη και τη διάγνωσή του με καρκίνο.

«Η βιογραφία του Βασίλη ξεκίνησε πριν από 3 χρόνια, με έναν Βασίλη υγιέστατο, και ολοκληρώθηκε στις αρχές του καλοκαιριού του 2023 όταν μάθαμε τα νέα για την υγεία του. Μίλησε για τα πάντα ακόμη και για τον καρκίνο. Μόλις βγήκε από την εντατική την πρώτη φορά το πρώτο πράγμα που μου είπε είναι “να γράψουμε ένα κεφάλαιο για τον καρκίνο, για την υγεία μου”. Με έβαλε να πάρω συνέντευξη και από τους τέσσερις θεράποντες γιατρούς του κι έτσι ο αναγνώστης θα μάθει τα πάντα», είπε.

«Μετά την πρώτη έξοδό του από την εντατική τα πράγματα ήταν πάρα πολύ δύσκολα γιατί όλοι γνωρίζαμε την εξέλιξη της υγείας του. Για μένα η πιο δύσκολη στιγμή ήταν στις 18 Δεκεμβρίου, πέντε μέρες πριν φύγει από τη ζωή με έβαλε μπροστά από τη γυναίκα του, τον μάνατζέρ του και τον ξάδερφό του να διαβάσω τη βιογραφία. Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη στιγμή για εμένα. Απέναντι είχα έναν Βασίλη που χαμογελούσε, ρουφούσε κάθε λέξη και εικόνα που του περιέγραφα. Γνωρίζαμε και οι δύο την εξέλιξη της υγείας του και στις 18 Δεκέμβρη γνωρίζαμε και οι δυο ότι μπορεί να είναι η τελευταία μας συνάντηση», ανέφερε.

Μάλιστα, ο βιογράφος αποκάλυψε και το ένα πράγμα που ο Βασίλης Καρράς του απαγόρευσε να ρωτήσει. «Ένα πράγμα που μου απαγόρευσε να ρωτήσω ήταν για τις φιλανθρωπίες και για τη βοήθεια που έχει δώσει σε πολύ κόσμο», αποκάλυψε.


 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.