«Είναι βλάκας!»: Αλήθεια, συνεχίζει να στηρίζει τον Τραμπ ο κόσμος μετά απ’ αυτό το βίντεο;

Προειδοποιεί τους υποστηρικτές του Μαδούρο ο Τραμπ: «Θα χάσετε τα πάντα»

Απαράδεκτη ομιλία

«Είναι ο χειρότερος πρόεδρος που υπήρξε ποτέ, σε οποιαδήποτε χώρα», είπε ο Ντόναλντ Τράμπ χυδαιολογώντας σε προεκλογική του συγκέντρωση στο Νιού Τζέρσεϊ.

Ντόναλντ Τραμπ και Τζο Μπάιντεν ανταλλάζουν βαρύτατους χαρακτηρισμούς με το βλέμμα στις αμερικανικές εκλογές.

Μετά τις… ευχές Μπάιντεν προς τον Τραμπ για να κάνει ένεση χλωρίνης για τον κορωνοϊό, ο δεύτερος επανήλθε με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς.

Συγκεκριμένα, χαρακτήρισε τον Μπάιντεν «παντελώς βλάκα», υποστηρίζοντας ότι όλος ο πλανήτης γελά μαζί του και ότι έχει κάνει τεράστια ζημιά στη χώρα.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, που βρίσκεται αντιμέτωπος με πληθώρα νομικών προβλημάτων τους τελευταίους μήνες, κατηγόρησε τον Αμερικανό πρόεδρο ότι βρίσκεται πίσω από τις δικαστικές του διώξεις.

«Δεν το κάνεις αυτό στους αντιπάλους σου. Μπορεί να συμβαίνει σε τριτοκοσμικές χώρες ή σε μπανανίες, αλλά δεν πρέπει να συμβαίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο 77χρονος υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών χρησιμοποίησε άκρως απαξιωματικούς χαρακτηρισμούς για τον Μπάιντεν: «Αν πάρουμε τους 10 χειρότερους προέδρους στην ιστορία αυτής της χώρας και προσθέσουμε τη ζημιά που έχουν κάνει… αυτή δεν φτάνει τη ζημιά που έχει προκαλέσει αυτός ο πανίβλακας» είπε ο Τραμπ για τον 81χρονο Μπάιντεν.

«Είναι ηλίθιος»

«Είναι ηλίθιος, δεν είναι έξυπνος άνθρωπος, ποτέ δεν ήταν» επέμεινε ο Τραμπ, μπροστά στο πλήθος των δεκάδων χιλιάδων υποστηρικτών του.

«Μιλάω γι’ αυτόν διαφορετικά τώρα, γιατί το παιχνίδι έχει χοντρύνει. Είναι ένας κακός άνθρωπος … είναι ο χειρότερος πρόεδρος που υπήρξε ποτέ, σε οποιαδήποτε χώρα. Όλος ο κόσμος γελάει μαζί του, είναι ανόητος», συμπλήρωσε ο 77χρονος.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.