Αλυσιδωτές αντιδράσεις: Ξέρει τι κάνει ο Αλέξης Τσίπρας…

Ο εκλεκτός του Τσίπρα στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ... 

Πού θα μιλήσει;

Μετά την παραίτησή του από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας δεν δείχνει καμία διάθεση να επιστρέψει στη θέση του και ασχολείται με την πολιτική σε άλλους τομείς.

Πραγματοποιώντας ομιλίες στο εξωτερικό, ο κ. Τσίπρας συνεχίζει το… rebranding και μετά από πολλές προσκλήσεις που δέχτηκε, αναμένται να βρεθεί κάπου που δεν το περιμέναμε…

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας θα διαβεί της πύλες της «Λέσχης Μπίλντεμπεργκ» της Κηφισιάς για τις περίφημες «sessions», σύμφωνα με το ieidiseis.gr.

Πρόκειται για ένα κλειστό φόρουμ συζητήσεων στις οποίες κάθε Σάββατο υπάρχει ένας καλεσμένος-ομιλητής, ενώ στο «κοινό» διακρίνονται σημαντικά πρόσωπα της δημόσιας ζωής, από το επιχειρείν και την πολιτική μέχρι τη δημοσιογραφία.

Ο εμπνευστής της ιδέας και «πρόεδρος» της Λέσχης, Απόστολος Ταμβακάκης, είναι τέως επικεφαλής της Εθνικής Τράπεζας και πρωταγωνιστής σε σημαντικά επιχειρηματικά projects.

Είναι βέβαιο ότι η παρουσία του Τσίπρα θα γονιμοποιήσει αρκετές συζητήσεις για τις πολιτικές εξελίξεις, αλλά και για το προσωπικό του μέλλον.

Υπενθυμίζεται πως η παρουσία στο «session» του Στέφανου Κασσελάκη, πριν από το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν η αφορμή για να πυροδοτηθούν οι εξελίξεις και τα «δράματα» που ακολούθησαν! Οπότε δεν αποκλείεται με την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα να πυροδοτηθούν εκ νέου εξελίξεις…

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.