Eurovision 2024: Ε όχι και να «κράζουμε» γι’ αυτό την Μαρίνα Σάττι ρε παιδιά… (vids)

Eurovision 2024: Ε όχι και να «κράζουμε» γι’ αυτό την Μαρίνα Σάττι ρε παιδιά… (vids)

Δεν είναι η... μαμά του team

H συμμετοχή της Ελβετίας αναδείχθηκε μεγάλη νικήτρια της Eurovision 2024, με την Ελλάδα και τη Μαρίνα Σάττι να κατατάσσονται 11οι, σε μία βραδιά με πλούσιο θέαμα, αλλά και έντονο παρασκήνιο – παρά την προσπάθεια των διοργανωτών να διατηρηθεί το απολιτίκ.

Ο Ελβετός καλλιτέχνης Nemo θριάμβευσε με το τραγούδι «The Code» στον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού με 591 βαθμούς και η χώρα του θα διοργανώσει, του χρόνου, τη Eurovision για τρίτη φορά στην ιστορία της.


Το «ZARI» της Μαρίνας Σάττι απέσπασε την 11 θέση με 126 βαθμούς, ενώ η Κύπρος με το τραγούδι «Liar» της Silia Kapsis έλαβε την 15η θέση με 78.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision Song Contest (@eurovision)


Η Ελληνίδα καλλιτέχνης κατάφερε να ξεσηκώσει την αρένα, ωστόσο έμεινε τελικώς δεκάδας.

Η τελική κατάταξη ήταν η εξής:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision Song Contest (@eurovision)

Ε όχι και να «κράζουμε» την Μαρίνα Σάττι

Η ελληνική συμμετοχή δέχτηκε κριτική κυρίως για την σκηνική της παρουσία ενώ η Μαρίνα Σάττι… σφάχτηκε από τους κριτές του πληκτρολογίου για το χασμουρητό της στη συνέντευξη Τύπου.


Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα και μετά τον τελικό εξαιτίας δηλώσεων που έκαναν άλλοι!

Συγκεκριμένα, χορευτές της Μαρίνας Σάττι συστήθηκαν σε τηλεοπτική συνέντευξη, ως «Έλληνες – Τούρκοι της Δυτικής Θράκης».

Οι χορευτές που πλαισίωσαν την τραγουδίστρια στον διαγωνισμό, έδωσαν συνέντευξη σε κανάλι από το Αζερμπαϊτζάν και μίλησαν τουρκικά με τη δημοσιογράφο. Στην αρχή της τοποθέτησής τους, αναφέρθηκαν στους εαυτούς τους ως «Έλληνες – Τούρκοι», κάτι που έφερε αντιδράσεις.

Η απάντηση από πλευράς τους ήρθε μέσω Instagram, με τον Yasin Ahmetoglu να κάνει λόγο για «παραποίηση» των δηλώσεων.

«Θα ήθελα να απολογηθώ για τη λεκτική παρεξήγηση κατά τη διάρκεια σύντομης συνέντευξης που δώσαμε, μετά την υπέροχη συνεργασίας μας με τη Μαρίνα Σάττι, και η οποία, κατά μεγάλη μας έκπληξη, παραποιήθηκε πλήρως» σημείωσε, ειδικότερα σε story του.

«Όταν είπαμε πως είμαστε Έλληνες – Τούρκοι, δεν εννοούσαμε πως είμαστε Τούρκοι πολίτες. Η αλήθεια είναι απλή. Είμαι Έλληνας πολίτης και ο Hugo είναι Γερμανός πολίτης. Γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε στη Γερμανία» συμπλήρωσε.

Ανέφερε, επίσης, πως τόσο αυτός όσο και ο συνάδελφός του, μιλούν την τουρκική γλώσσα και κοινή τους ευχή είναι υπάρχει ειρήνη μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. «Προφανώς, μιλάμε και τουρκικά και πάντα ευχόμαστε οι δύο χώρες Ελλάδα και Τουρκία να ζουν εν ειρήνη».

Η Μαρίνα Σάττι δέχτηκε κριτική επειδή δεν πήρε θέση για τη δήλωση των χορευτών της που προκάλεσε αντιδράσεις. Ωστόσο η τραγουδίστρια δεν φέρει ευθύνη για τα όσα λένε άτομα της ελληνικής αποστολής. Δεν είναι η υπεύθυνη της αποστολής αλλά ούτε και η… μαμά τους για να τους νουθετεί!

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.