Μια φωτό και 6 λέξεις: Η Έλενα Ακρίτα τα είπε όλα για τη Μαρίνα Σάττι (Pic)

Μια φωτό και 6 λέξεις: Η Έλενα Ακρίτα τα είπε όλα για τη Μαρίνα Σάττι (Pic)

Τι έγραψε;

Τον γύρο του κόσμου κάνει το απόσπασμα από τον β’ ημιτελικό της Eurovision 2024, που δείχνει τη Μαρίνα Σάττι να «χασμουριέται» την ώρα που μιλούσε –στη συνέντευξη Τύπου– η εκπρόσωπος του Ισραήλ.

Η γκριμάτσα και το «χασμουρητό» της Μαρίνας Σάττι την ώρα που μιλούσε η Εντέν Γκολάν, που εκπροσωπεί τη χώρα της με το τραγούδι «Hurricane» (σ.σ. ανεμοθύελλα) έγινε γρήγορα viral στο διαδίκτυο.

Τη στιγμή που η Γκολάν δέχεται ερώτηση από δημοσιογράφο, το πλάνο «πέφτει» πάνω στη Μαρίνα Σάττι που «χασμουριέται», κάνει ότι «κοιμάται» μέχρι που την «ξυπνάει» ο Ρέμο Φόρερ, εκπρόσωπος της Ελβετίας.


Από την πλευρά της η Μαρίνα Σάττι, μέσα από story που έκανε στο Instagram ξεκαθάρισε πως δεν θέλησε να προσβάλει κανέναν:

«Γεια σας. Σχετικά με όλο αυτό το θέμα που έχει προκύψει σήμερα, καταρχάς δεν γνώριζα ότι έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις, γιατί όλη μέρα ήμασταν στην αρένα για πρόβα και είχα κλειστό το κινητό. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι δεν είχα την πρόθεση να προσβάλλω κανέναν. Νομίζω, ότι όλες αυτές τις μέρες που είμαστε εδώ, και εγώ, αλλά και ολόκληρη η ελληνική αποστολή, έχει φέρει μόνο θετική ενέργεια στην κοινότητα και χαρά, όπου κι αν πηγαίναμε» επεσήμανε.

«Είμαστε εδώ για τη μουσική και έχουμε φτάσει στον τελικό μας στόχο. Αύριο είμαστε στον τελικό. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, θα δώσουμε τα δυνατά μας. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλη τη διαδρομή, τη στήριξη και την αγάπη μέχρι σήμερα» συμπλήρωσε.


Τα είπε όλα η Έλενα Ακρίτα

Το χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι μεταφράστηκε από από κάποιους ως ασέβεια προς τη συνάδελφό της και κάπου εκεί άρχισε η… γκρίνια. Ωστόσο η γκρίνια είναι κάτι που συνηθίζεται στην Ελλάδα για τη συμμετοχή στην Eurovision αφού πάντα την… κράζουν για οποιονδήποτε λόγο.

Σε κάθε περίπτωση, η Μαρίνα Σάττι εκπροσωπεί στον μουσικό διαγωνισμό με το Ζάρι την Ελλάδα και είναι ευρέως γνωστό πως στην Λωρίδα της Γάζας η αιματοχυσία συνεχίζεται και 1,5 εκατ. άνθρωποι βρίσκονται στη Ράφα που παρουσιάστηκε ως ασφαλής για τους αμάχους αλλά πλέον οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ κάνουν επιχειρήσεις.

Όπως σε κάθε πόλεμο έτσι και στη Γάζα, οι μεγαλύτερες απώλειες είναι στους αμάχους που βρέθηκαν εν μέσω πυρών. Στους πολίτες που βρίσκονται στην εμπόλεμη ζώνη και δεν έχουν τρόπο να φύγουν.

Η Μαρίνα Σάττι είτε ήθελε να δείξει τη δυσαρέσκειά της για την ανθρώπινη τραγωδία στη Γάζα, είτε όχι, η Έλενα Ακρίτα τα είπε όλα μέσα από ανάρτησή της αναφέροντας πως από κάθε άποψη είναι με τη Μαρίνα.

«Με τη Μαρίνα. Από κάθε άποψη» έγραψε η Έλενα Ακρίτα συνοδεύοντας την ανάρτηση με μία φωτογραφία της τραγουδίστριας που… κοιμάται.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.