«Νέος εκπρόσωπος Τύπου»: Το πρόσωπο – επιλογή Κασσελάκη που φέρνει γκρίνια στον ΣΥΡΙΖΑ

Παίρνει τη ρεβάνς: Πρώτη μεταγραφή από τη ΝΔ ο Κασσελάκης…

Στην Κουμουνδούρου... γκρινιάζουν

«Καζάνι που βράζει» είναι ο ΣΥΡΙΖΑ όσο πλησιάζουν οι κάλπες για τις ευρωεκλογές, με στελέχη να… γκρινιάζουν για τις επιλογές του Στέφανου Κασσελάκη.

Το αντι-tiktok που έφτιαξε ο κ. Κασσελάκης εν μέσω περιοδείας στα μειονοτικά χωριά της Αλβανίας για να απαντήσει στο Κυριάκο Μητσοτάκη για πολλούς εντός και εκτός κόμματος πρόδωσε εν μέρει και την στρατηγική προσέγγιση του δυσαρεστημένου ακροατηρίου που οδεύει από την γαλάζια κάλπη προς την αποχή.

Ο κ. Κασσελάκης επιστράτευσε για μια ακόμη φορά το σκύλο του Φάρλι για να… μην την χαρακτηρίσει κομματόσκυλο όπως χαρακτηρίζει  συνήθως ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον δικό του σκύλο τον Πίνατ.

Όμως, στην Κουμουνδούρου έχει προκαλέσει… γκρίνιες ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.


«Νέος εκπρόσωπος Τύπου»

Οι αντιδράσεις για την επιλογή του καραμανλικού Άρη Σπηλιωτόπουλου στη θέση συμβούλου στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν τελειωμό.

Μάλιστα, η εμφάνισή του στο ΣΚΑΪ το πρωί της Πέμπτης έδωσε περαιτέρω τροφή στα σενάρια για μεγαλύτερη αξιοποίησή του από τον κ. Κασσελάκη με ορίζοντα την πλήρη επαναδραστηριοποίησή στην πολιτική σκηνή με ενεργότερο ρόλος το ΣΥΡΙΖΑ.

Τα όσα είπε περί «παγωτού που σκοτώνει» για να υπερασπιστεί τον πρόεδρο του κόμματος και τα όσα είπε ο κ. Κασσελάκης για τους «υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά (στα Τέμπη)» προκάλεσαν νέο γύρω εσωστρέφειας με τον κ. Σπηλιωτόπουλο να εμφανίζεται σε ρόλο άτυπου εκπροσώπου του προέδρου, σύμφωνα με το iefimerida.gr.


Είναι χαρακτηριστικό ότι η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Βούλα Κεχαγιά δεν προέβη σε καμία ανακοίνωση ούτε και δήλωση εκ μέρους του κόμματος γεγονός που μαρτυρά σε ένα βαθμό και την οριζόντια ενόχληση που εκδηλώνεται εσωτερικά για το πρόσωπο του πρώην εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.