Με στόχο να τρελάνει τους δημοσκόπους: Έβαλε τα μεγάλα «μέσα» ο Κυριάκος για τις ευρωεκλογές

Το μεγάλο δίλημμα του πρωθυπουργού: «Έμπλεξε» ο Κυριάκος
Τι έκανε;

Σε τρεις άξονες κινείται η μάχη που δίνουν ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και τα κυβερνητικά στελέχη στην τελική ευθεία για την κάλπη της 9ης Ιουνίου υπό το κυρίαρχο δίλημμα «σταθερότητα ή περιπέτειες».

Στη συσπείρωση της παραδοσιακής βάσης της ΝΔ, στην επαναβεβαίωση της στήριξης των ψηφοφόρων του κέντρου που συστρατεύθηκαν με τη ΝΔ από το 2019 και μετά, και στην αποτροπή της υψηλής αποχής.

Και τα τρία στοιχήματα απαιτούν την κινητοποίηση των πολιτών και μία δυναμική προεκλογική εκστρατεία, η οποία θα τους πείσει για όσα διακυβεύονται στις ευρωεκλογές, ώστε να αποφασίσουν αφενός να φτάσουν στην κάλπη, αφετέρου να στείλουν με την ψήφο τους ένα ηχηρό μήνυμα εν είδει ανανέωσης της εντολής που έδωσαν τον περασμένο Ιούνιο στη ΝΔ για ένα τολμηρό μεταρρυθμιστικό έργο μέσω του οποίου η Ελλάδα θα συγκλίνει με την Ευρώπη σε όλα τα επίπεδα.

Ο πρωθυπουργός έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν τίθεται θέμα πρόωρων εκλογών, δίνει όμως ιδιαίτερη βαρύτητα στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ως προς την ισχύ που θα έχει η κυβέρνηση την επόμενη μέρα.

Έβαλε τα μεγάλα μέσα στις ευρωεκλογές

Με στόχο να προσεγγίσει τα νεανικά κοινά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακολουθεί μια δοκιμασμένη και επιτυχημένη συνταγή.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης πάει καλά στο TikTok και μέσα από αυτό προσεγγίζει το νεανικό κοινό, σύμφωνα με το newsbeast.gr.

Γι’ αυτό ανέβασε βίντεο στους ρυθμούς της Eurovision 2024 με μηνύματα και για τις ευρωεκλογές. «Μου είπαν ότι σε μια ομιλία μου είπα έναν στίχο από τραγούδι της Eurovision», αναφέρει αρχικά ο πρωθυπουργός και στη συνέχεια προβάλλεται απόσπασμα που ακούγεται να λέει: «Το αρνί και τα τα τα».

Εκείνη τη στιγμή αρχίζει να παίζει το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι, ενώ στο βίντεο παρουσιάζονται στιγμιότυπα από την περιοδεία του ενόψει των ευρωεκλογών.

Απομένει να δούμε τι θα φέρει το άνοιγμα στο TikTok και αν θα ανεβάσει τα ποσοστά της ΝΔ στις δημοσκοπήσεις.

@kyriakosmitsotakis_ Παμε 💪🏻 #ευρωεκλογες ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version