Δημοσκοπικό «διαμάντι»: Δεν έχει ξαναγίνει αυτό με τον ΣΥΡΙΖΑ… 

Τρία πρωτοκλασάτα ονόματα: Τους τελειώνει ο Κασσελάκης μετά το δημοσκοπικό σοκ

Κανείς δεν το περίμενε 

Σε ρυθμούς σκληρού ροκ κινείται ο Στέφανος Κασσελάκης ανεβάζοντας τους τόνους της αντιπαράθεσης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει επιστρατεύσει μια ρητορική σκληρών εκφράσεων απέναντι στην κυβέρνηση θέλοντας να εκφράσει με τον απλό και αδιαμεσολάβητο τρόπο – όπως ο ιδιος τον χαρακτηρίζει- την δυσαρέσκεια των πολιτών.

Ωστόσο με αυτό τον τρόπο ο Στέφανος Κασσελάκης έχει στο μυαλό του την συσπείρωση των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να μπορέσει η Κουμουνδούρου να βρεθεί στο ποσοστό των εθνικών εκλογών αλλά και την προσέλκυση της αντισυστημικής ψήφου.

Δεν έχει ξαναγίνει αυτό με τον ΣΥΡΙΖΑ

Η τακτική που ακολουθούν στον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των ευρωεκλογών φαίνεται πως φέρνει αποτελέσματα…

Στις τελευταίες δημοσκοπήσεις το κόμμα εμφανίζει άνοδο στα ποσοστά του και παγιώνεται στην Αξιωματική Αντιπολίτευση, αφήνοντας τρίτο το ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα, δημοσκοπική πηγή που επικαλείται το newmoney.gr, ανέφερε πως το ένα τρίτο των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ είναι άνθρωποι που δηλώνουν ότι θα το ψηφίσουν για πρώτη φορά! Αυτό δείχνει πως το κόμμα έχει μια δυναμική ανόδου και η στρατηγική που ακολουθεί ο Στέφανος Κασσελάκης φέρνει καλά αποτελέσματα.

Όσον αφορά τις επιλογές για υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, το τοπίο δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει, αλλά στους σταθερούς ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ πρώτοι είναι ο Γιώργος Τσίπρας και ο Κώστας Αρβανίτης.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.