Τελευταία εξέλιξη: Τι λένε οι γιατροί για την κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα

Δημήτρης Κόκοτας: Τα 8 λεπτά που θα κρίνουν τα πάντα

Ο τραγουδιστής εισήχθη στο νοσοκομείο στις 28 Μαρτίου

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματά» για σχεδόν 40 μέρες νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κόκοτας.

Ο δημοφιλή τραγουδιστής εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο στις 28 Μαρτίου, μετά από ανακοπή καρδιάς.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του, η διαδικασία αποσωλήνωσης του τραγουδιστή «πάγωσε» ξανά, αλλά αυτή τη φορά λόγω Πάσχα.

«Οι δικοί του άνθρωποι θέλουν να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι, διότι ήταν μια εβδομάδα όπου υπήρξε στασιμότητα. Λόγω των διακοπών του Πάσχα, οι γιατροί οι οποίοι παρακολουθούν τον Δημήτρη Κόκοτα απουσίαζαν κι έτσι στο νοσοκομείο υπήρξε προσωπικό ασφαλείας το οποίο επέβλεπε την κατάσταση της υγείας του. Αυτό που “πάγωσε” προσωρινά ήταν η μείωση της χορήγησης των φαρμάκων», ανέφεραν χαρακτηριστικά σε εκπομπή του OPEN για την κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα.

Στη συνέχεια ανέφεραν πως ο τραγουδιστής εξακολουθεί να ανοιγοκλείνει τα μάτια του και να αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη.

«Αυτό δεν πρέπει να παρερμηνευτεί. Εξακολουθεί να έχει για λόγους ασφαλείας τη μηχανική υποστήριξη», επισήμαναν επίσης στην εκπομπή.

Με την επιστροφή των γιατρών θα υπάρξει επανεξέταση ώστε να μειωθεί η ποσότητα φαρμάκων, για να ξεκινήσει διαδικασία αποσωλήνωσης του. Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την εξέλιξη της υγείας του.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.