Πείτε ό,τι θέλετε για τον Κασσελάκη, αλλά αυτή ήταν πιασάρικη ατάκα… (vid)

Αποχωρήσεις στον Σύριζα: Τους τελειώνει ο Κασσελάκης μετά την εκλογή του

Τι είπε;

Στον Ναυτικό Σταθμό της Κέρκυρας πραγματοποίησε εθιμοτυπική ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης όπου αντάλλαξε ευχές και τσούγκρισε κόκκινα αυγά με ναύτες και αξιωματικούς.

Τον κ. Κασσελάκη υποδέχτηκε ο διοικητής του Ναυστάθμου πλωτάρχης Γιώργος Παπαχρήστος, ο οποίος τον ενημέρωσε για τις δομές και τις επιχειρησιακές δυνατότητες στην Κέρκυρα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απευθυνόμενος στους ναύτες τόνισε πως είναι αναγκαίο ένα νέο εκσυγχρονισμένο πλαίσιο θητείας, με αξιοπρεπείς αμοιβές στους στρατευμένους, ενώ ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επεξεργάζεται σχετική πρόταση Νόμου την οποία θα καταθέσει το επόμενο διάστημα στη Βουλή.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε Ανάσταση στην κεντρική πλατεία της Κέρκυρας όπου αντάλλαξε ευχές με τον κόσμο.


Η πιασάρικη ατάκα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε βίντεο στο TikTok από τον Ναυτικό Σταθμό και σχολιάζοντας ότι το τσούγκρισμα δεν ήταν στημένο και ότι το αυγό που είχε δεν ήταν ξύλινο αλλά πραγματικό, ανέφερε ότι «δεν έχω ανάγκη τίποτα ξύλινο, ούτε ο λόγος μου είναι ξύλινος σαν όλους τους πολιτικούς στην Αθήνα, ούτε ξύλινη είναι η καρδιά μου σαν όλους αυτούς που συγκαλύπτουν τα εγκλήματα».

«Η σχέση πολιτών και πολιτικής στην Ελλάδα έχει διαρραγεί. Δεν υπάρχει καθόλου εμπιστοσύνη μεταξύ των πολιτών και των εκπροσώπων τους. Αισθάνομαι βαριά την ευθύνη να μπορέσουμε να συνεχίσουμε αυτή την αδιαμεσολάβητη επαφή και να πείσουμε τον κόσμο ότι κάτι μπορεί να αλλάξει. Και όταν είναι να ‘σπάσουμε’ αυγά θέλω όλους εσάς που με βλέπετε να είστε μαζί μου. Διότι ο μόνος τρόπος να το πετύχουμε είναι ως ένα μεγάλο κοινωνικό μέτωπο. Ως ένα κίνημα το οποίο δεν θα ανέχεται άλλο την κοροϊδία. Χρόνια πολλά», είπε.

@skasselakis♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.