Χτύπημα κάτω από τη ζώνη για τη ΝΔ: Δεν βγάζει κανένα νόημα αυτή η «επίθεση» στον Γιώργο Αυτιά…

Χτύπημα κάτω από τη ζώνη για τη ΝΔ: Δεν βγάζει κανένα νόημα αυτή η «επίθεση» στον Γιώργο Αυτιά...

Ρε 'σεις, αλήθεια;

Εκλογικός πυρετός!

Αυτό επικρατεί εδώ και ένα τρίμηνο σε όλα τα κόμματα, καθώς οι Ευρωεκλογές πλησιάζουν και τα επιτελεία των κομμάτων εντείνουν τις προσπάθειές τους προκειμένου να υπάρξει όσο το δυνατόν περισσότερη συσπείρωση και ν’ ανεβάσουν, όσο γίνεται, τα ποσοστά τους.

Στο κυβερνών κόμμα, άπαντες γνωρίζουν πως η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται ν’ απειληθεί σε ό,τι έχει να κάνει με την πρωτιά, έστω κι αν τα ποσοστά της θα είναι  πεσμένα εν συγκρίσει με την περσινή διπλή εθνική «μάχη».

Ως γνωστόν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης γνωστοποίησε τους υποψήφιους ευρωβουλευτές, μεταξύ των οποίων είναι, φυσικά, και ο Γιώργος Αυτιάς. Ο πρώην, πια, παρουσιαστής σαρώνει σε όλες τις δημοσκοπήσεις, πράγμα που φαίνεται πως έχει αρχίσει να ενοχλεί πολύ κόσμο- και δεν αναφερόμαστε μόνο στ’ αντίπαλα κόμματα, αλλά ακόμα και μέσα στους κόλπους της ΝΔ.

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ αρκετοί «γαλάζιοι» υποψήφιοι αντιδρούν στο ότι «κατέβηκε» ο Αυτιάς, καθώς, λένε, η προβολή που είχε λόγω της πολυετούς παρουσίας του στην ελληνική τηλεόραση του δίνει τεράστιο προβάδισμα σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Θεωρούν, δηλαδή, πως ο Γιώργος Αυτιάς δεν παίζει δίκαια.

Φυσικά μια τέτοια τοποθέτηση είναι πέρα για πέρα… άκυρη, καθώς όλοι από κάπου προέρχονται και ο Αυτιάς- ασχέτως του αν τον συμπαθεί κανείς ή όχι- δε φέρει την παραμικρή ευθύνη για το ότι επελέγη να είναι υποψήφιος. Ακριβώς λόγω αυτής του της αναγνωρισιμότητας τον διάλεξε ο πρωθυπουργός.

Και πολύ καλά έκανε…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.