Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Με αυτόν τον βαρυποινήτη μοιράζεται το κελί στις φυλακές Μαλανδρίνου

Έγκλημα Γλυκά Νερά: «Βλέπουμε το παιδάκι μας 5 μέρες το μήνα»

Δεν έγινε δεκτό το αίτημά του να παραμείνει στις φυλακές Κορυδαλλού

Στις φυλακές Μαλανδρίνου, το λεγόμενο «Αλκατράζ» των ελληνικών φυλακών, βρίσκεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος καθώς δεν έγινε δεκτό το αίτημά του να παραμείνει στις φυλακές Κορυδαλλού για να εκτίσει εκεί την ποινή του, επικαλούμενος λόγους ασφαλείας.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, καθ’ ομολογίαν του συζυγοκτόνος, που καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη συν 11 χρόνια κάθειρξης για την δολοφονία της άτυχης Καρολάιν και την θανάτωση του σκύλου τους, μεταφέρθηκε στο Μαλανδρίνο και προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα κατάσταση.

Ο «συγκάτοικος»

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Με αυτόν τον βαρυποινήτη μοιράζεται το κελί στις φυλακές Μαλανδρίνου
QUIZY Εάν έχεις γνώσεις κέρδισες: Θα κάνεις το 10/10 στο απλό κουίζ που ο νικητής παίρνει ένα απίθανο smartphone alcatel;

Η εκπομπή «Το Πρωινό» το πρωί της Δευτέρας έδωσε αποκλειστικές πληροφορίες για το πρόγραμμα και την ψυχολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο νέο του περιβάλλον.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βγήκε από από κελί καραντίνας και μεταφέρθηκε στην 1η πτέρυγα με «συγκάτοικο» έναν κατάδικο για δολοφονία από την Αλβανία, ο οποίος εργάζεται στο καφενείο της φυλακής.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.