Μόνο χειροκρότημα: Μήπως να πούμε ένα τεράστιο μπράβο στην Έλενα Ακρίτα γι’ αυτή την τοποθέτηση; (Pic)

«Άθλιος και ελεεινός τρόπος»: Καταγγελία-φωτιά από την Έλενα Ακρίτα

Δεν έχει σημασία αν την συμπαθείς ή όχι.

Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της εγχώριας πολιτικής- και όχι μόνο- σκηνής, καθώς το όνομά της «παίζει» σε σταθερή βάση παντού και… πάντα. Όπως είναι απολύτως λογικό έχει «φανατικούς» υποστηρικτές μα και αντίστοιχα σκληρούς επικριτές. Κάθε τι που λέει σχολιάζεται και αναλύεται μέχρι εξαντλήσεως και ακόμα παραπέρα.

Ο λόγος, φυσικά, για την Έλενα Ακρίτα.

Η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ είναι μια γυναίκα που δε διστάζει- και δεν το έκανε ποτέ- να πει τη γνώμη της, κάτι που, όπως καταλαβαίνει και ο πλέον αφελής, ανεβάζει συχνά-πυκνά τους τόνους.

Η πασίγνωστη συγγραφέας και σεναριογράφος τοποθετείται σε σταθερή βάση για τα θέματα της επικαιρότητας και μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στα social media, με τα στάτους της να μην ξεφεύγουν από τον κανόνα «αποθέωση από τους φαν, κατακραυγή από τους… haters».

Ωστόσο, αυτή τη φορά η κ. Ακρίτα σχολίασε ένα σοβαρότατο θέμα για το οποίο έχει ιδία πείρα και οι αντιδράσεις των πάντων ήταν άκρως θετικές- και δικαίως.

Τι έγραψε; Κάτι απλά υπέροχο…

Μέρες που είναι, μη λέτε σε άτομο που πάσχει από κατάθλιψη «έλα για λίγο στο οικογενειακό τραπέζι και μετά φύγε». Δεν μπορεί.
(Τώρα που το σκέφτομαι ούτε «πετάξου στο φούρνο για τσουρέκι, δυο βήματα είναι» μη του λέτε.
Είπαμε. Δεν μπορεί).
Να σέβεστε τους πάσχοντες, μην τούς πιέζετε και μην τούς τραβάτε από το μανίκι. Δεν θα «αλλάξουν γνώμη άμα έρθουν», δεν θα «δουν τί ωραία που θα περάσουν», δεν «είναι στο μυαλό τους όλα».
Στην ψυχή τους είναι. Κι εσείς που τούς αγαπάτε, κάντε μια προσπάθεια να το κατανοήσετε.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.