Ο Μικρούτσικος αποκάλυψε το «κόλπο» με τα γυαλιά που έκανε πλούσιο τον Τράγκα (vid)

Η μεγάλη επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου;

Τράγκας και Καρρά βρέθηκαν να έχουν 17 ακίνητα στις ακριβότερες περιοχές του κόσμου, καταθέσεις 11 εκατομμυρίων ευρώ, ράβδους χρυσού αξίας 2,5 εκατομμυρίων ευρώ και δύο θυρίδες στο Μονακό με άγνωστο περιεχόμενο

Αμύθητο πλούτο τον οποίο χαρακτηρίζει προϊόν εγκληματικής δραστηριότητας αποδίδει στον Γιώργο Τράγκα το πόρισμα της αρχής για το ξέπλυμα του βρώμικου χρήματος.

Το ζευγάρι με έξι εκατομμύρια ευρώ εισόδημα κατά το πόρισμα βρέθηκε να έχει 17 ακίνητα στις ακριβότερες περιοχές του κόσμου, καταθέσεις 11 εκατομμυρίων ευρώ, ράβδους χρυσού αξίας 2,5 εκατομμυρίων ευρώ και δύο θυρίδες στο Μονακό με άγνωστο περιεχόμενο.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε την είδηση προκαλώντας αμηχανία στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ο παρουσιαστής ανέφερε πως είχε μια συνάντηση λίγο μετά τον θάνατό του Γιώργου Τράγκα, με έναν πασίγνωστο δημοσιογράφο ο οποίος του αποκάλυψε ότι ο εκλιπών εκβίαζε επιχειρηματίες για να αποσπά χρηματικά ποσά: «Πριν από 1,5 μήνα συναντιέμαι με έμπειρο δημοσιογράφο για να φάμε. Τον γνωρίζαμε και οι δύο τον Γιώργο, ο καθένας από το δικό του μετερίζι. Και μου λέει ο φίλος μου ‘πήγα στο γραφείο του πριν μέρες και του είπα τόσα λεφτά πώς τα βγάζεις, εγώ που δουλεύω διπλάσια χρόνια από σένα, με τεράστια επιτυχία και δεν έχω στον ήλιο μοίρα».

Του λέει: «‘θέλεις να δεις; Περίμενε;’. Παίρνει τηλέφωνο έναν μεγάλο επιχειρηματία, του λέει ‘γειά σου, ο Γιώργος είμαι, τώρα μόλις μου έφεραν ένα προϊόν, μια πελάτισσα, γεμάτο γυαλιά. Και προσπαθώ να τη σταματήσω να μη σε καταγγείλει. Να της στείλουμε κανένα ποσόν;’».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.