«Μήπως να το δείτε λίγο;»: Το ανατρεπτικό σχόλιο της Ακρίτα μετά τη δήλωση Μητσιά για τους ομοφυλόφιλους

«Μήπως να το δείτε λίγο;»: Το ανατρεπτικό σχόλιο της Ακρίτα μετά τη δήλωση Μητσιά για τους ομοφυλόφιλους

«Θεωρώ ότι η διακριτικότητα που έχω πορευθεί όλα αυτά τα χρόνια στο δημόσιο βίο μου, αποδεικνύει το ποιος είμαι και λυπάμαι όταν δημιουργούνται εντυπώσεις για μένα που δεν ισχύουν»

Εντονες αντιδράσεις προκάλεσε η τοποθέτηση του Μανώλη Μητσιά για τους ομοφυλόφιλους.

Οπως είπε ο καλλιτέχνης: «δεν με πειράζει αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος, αρκεί να μην προκαλεί. Κάνε ό,τι θες στη ζωή, αλλά μην προκαλείς. Κανείς δεν πάει να εξετάσει το βράδυ με ποιον κοιμάται ο άλλος, ο καθένας έχει τη δική του ζωή και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, να μην προκαλείς».

Ο τραγουδιστής μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook έσπευσε να διευκρινίσει τι εννοούσε με τα λεγόμενά του τονίζοντας κυρίως ότι απομονώθηκαν τα λόγια.

Η απάντηση του Μανώλη Μητσιά:

«Θεωρώ υποχρέωσή μου να διευκρινίσω δύο πράγματα. Είναι εξαιρετικά άδικο να απομονώνονται από συνεντεύξεις μου και να διατυπώνονται ως επικεφαλίδες φράσεις των οποίων τονίζεται διαφορετικά το νόημα.

Όποιος διαβάσει με προσοχή τη συνέντευξη που έδωσα θα βρει και το απόσπασμα που δηλώνω, πως κάθε άνθρωπος μπορεί να κάνει οτιδήποτε επιθυμεί στην προσωπική του ζωή, χωρίς όμως να προκαλεί.

Μιλώντας γι αυτό, θέλω να διευκρινίσω ότι η έννοια της πρόκλησης όπως την διατυπώνω, είναι κάτι που αφορά τον άνθρωπο γενικότερα. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να προκαλεί ούτε ο πλούσιος, ούτε ο διάσημος, ούτε ο άνθρωπος που θέλει να απολαμβάνει τη ζωή του ελεύθερος και με τον τρόπο που αυτός ορίζει.

Θεωρώ ότι η διακριτικότητα που έχω πορευθεί όλα αυτά τα χρόνια στο δημόσιο βίο μου, αποδεικνύει το ποιος είμαι και λυπάμαι όταν δημιουργούνται εντυπώσεις για μένα που δεν ισχύουν».

«Μήπως να το δείτε λίγο;»: Το ανατρεπτικό σχόλιο της Ακρίτα μετά τη δήλωση Μητσιά για τους ομοφυλόφιλους

Η Ελενα Ακρίτα σχολίασε τις αντιδράσεις για τον Μανώλη Μητσιά «καρφώνοντας» τους… δικαστές του πληκτρολογίου: «Αυτό που μερικοι εξαντλείτε την αυστηρότητα σας στον Μανώλη Μητσιά, έναν άνθρωπο που γεννήθηκε σε άλλες εποχές και τώρα πλησιάζει τα 80, μήπως να το δείτε λίγο;».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.