Για να βγει πρώτος στο ψηφοδέλτιο: Αδιανόητο αυτό που συνέβη με τον Κασιδιάρη

ilias-kasidiaris
Ιστορίες πολιτικής τρέλας

Τα πολιτικά παιχνίδια του Ηλία Κασιδιάρη ενόψει Ευρωεκλογών συνεχίζονται. Πολλά γράφτηκαν και ακόμα πιο πολλά ακούστηκαν για το κόμμα που θα στηρίξει ο Κασιδιάρης την 9η Ιουνίου. Ο «ΑΠΟCRYPTOΓΡΑΦΟΣ» του Newsit έχει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που λύνει όλες τις απορίες:

Ο καταδικασμένος πρωτοδίκως για συμμετοχή στον ηγετικό πυρήνα εγκληματικής οργάνωσης Ηλίας Κασιδιάρης δεν το βάζει κάτω με τίποτα, παρά το γεγονός ότι: ο Άρειος Πάγος έβαλε μπλόκο στους Σπαρτιάτες και δεν μπορούν να κατέβουν στις ευρωεκλογές, αναμένεται η απόφαση του Εκλογοδικείου που δεν αποκλείεται να τους κηρύξει έκπτωτους και από την εθνική Βουλή και στις 19 Ιουνίου δικάζονται οι 11 βουλευτές των Σπαρτιατών, ένας δικηγόρος και ο ίδιος ο Κασιδιάρης ως ηθικός αυτουργός στην υπόθεση εξαπάτησης εκλογικού σώματος.

Με ανάρτηση του στο X δηλώνει ότι θα στηρίξει τον υποψήφιο ευρωβουλευτή με τον συνδυασμό του Εμφιετζόγλου συνταγματάρχη ε.α Αλέξανδρο Γιώτη που τον διαδέχθηκε και στον δήμο Αθήνας. Έγινε μάλιστα το πρωτόγνωρο ο Εμφιετζόγλου όρισε και ξε-όρισε από υποψήφιους ευρωβουλευτές τρία – τέσσερα άτομα που το επίθετο τους ξεκινούσε από Α, Β κλπ. ώστε το πρώτο όνομα στο ψηφοδέλτιο να είναι του υποψήφιου του Κασιδιάρη. Για να εκλεγεί ευρωβουλευτης πρέπει το κόμμα να πάρει τουλάχιστον ένα 3%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version