Για να βγει πρώτος στο ψηφοδέλτιο: Αδιανόητο αυτό που συνέβη με τον Κασιδιάρη

Πρώτη ηχηρή «τάπα» σε Κασιδιάρη

Ιστορίες πολιτικής τρέλας

Τα πολιτικά παιχνίδια του Ηλία Κασιδιάρη ενόψει Ευρωεκλογών συνεχίζονται. Πολλά γράφτηκαν και ακόμα πιο πολλά ακούστηκαν για το κόμμα που θα στηρίξει ο Κασιδιάρης την 9η Ιουνίου. Ο «ΑΠΟCRYPTOΓΡΑΦΟΣ» του Newsit έχει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που λύνει όλες τις απορίες:

Ο καταδικασμένος πρωτοδίκως για συμμετοχή στον ηγετικό πυρήνα εγκληματικής οργάνωσης Ηλίας Κασιδιάρης δεν το βάζει κάτω με τίποτα, παρά το γεγονός ότι: ο Άρειος Πάγος έβαλε μπλόκο στους Σπαρτιάτες και δεν μπορούν να κατέβουν στις ευρωεκλογές, αναμένεται η απόφαση του Εκλογοδικείου που δεν αποκλείεται να τους κηρύξει έκπτωτους και από την εθνική Βουλή και στις 19 Ιουνίου δικάζονται οι 11 βουλευτές των Σπαρτιατών, ένας δικηγόρος και ο ίδιος ο Κασιδιάρης ως ηθικός αυτουργός στην υπόθεση εξαπάτησης εκλογικού σώματος.

Με ανάρτηση του στο X δηλώνει ότι θα στηρίξει τον υποψήφιο ευρωβουλευτή με τον συνδυασμό του Εμφιετζόγλου συνταγματάρχη ε.α Αλέξανδρο Γιώτη που τον διαδέχθηκε και στον δήμο Αθήνας. Έγινε μάλιστα το πρωτόγνωρο ο Εμφιετζόγλου όρισε και ξε-όρισε από υποψήφιους ευρωβουλευτές τρία – τέσσερα άτομα που το επίθετο τους ξεκινούσε από Α, Β κλπ. ώστε το πρώτο όνομα στο ψηφοδέλτιο να είναι του υποψήφιου του Κασιδιάρη. Για να εκλεγεί ευρωβουλευτης πρέπει το κόμμα να πάρει τουλάχιστον ένα 3%.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.