Έχει αρχίσει να ενοχλεί κόσμο ο Αυτιάς…

Έχει αρχίσει να ενοχλεί κόσμο ο Αυτιάς…
Είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές και κάποιοι έχουν ενοχληθεί...

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Γιώργος Αυτιάς, αναδεικνύεται ως μια «δυνατή» υποψηφιότητα της ΝΔ στις ευρωκλογές του Ιουνίου.

Στις τελευταίες δημοσκοπήσεις ο δημοσιογράφος φαίνεται πως συγκεντρώνει υψηλά ποσοστά και θεωρείται σχεδόν βέβαιη η εκλογή του.

Ωστόσο, η ανοδική πορεία του Γιώργου Αυτιά συνεχίζεται και μέσα στις επόμενες ημέρες θα δημοσιευτεί μέτρηση στην οποία ο ίδιος θα είναι με διαφορά πρώτος για τη ΝΔ αλλά και ο πρώτος από όλα τα κόμματα σε αριθμό σταυρών.

Ο Γιώργος Αυτιάς συγκεντρώνει το 50% των προτιμήσεων στους ψηφοφόρους της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα και το 40% των ψηφοφόρων του κόμματος στην επικράτεια.

Έχει αρχίσει να ενοχλεί κόσμο…

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbeast.gr, στο εσωτερικό της ΝΔ εκδηλώνεται ήδη μια δυσαρέσκεια λόγω κάποιων προσώπων – κυρίως με τις υποψηφιότητες του Γιώργου Αυτιά και του Φρέντη Μπελέρη.

Η πρώτη περίπτωση έχει ενοχλήσει τους κομματικούς λόγω του «αθέμιτου ανταγωνισμού» εξαιτίας της τηλεοπτικής δημοφιλίας του γνωστού δημοσιογράφου – αλλά και κάποιων δηλώσεών του. Εκφράζεται προβληματισμός για το ενδεχόμενο να βρεθεί ο γνωστός δημοσιογράφος στις πρώτες θέσεις των εκλεγμένων ευρωβουλευτών δίχως κομματικά διαπιστευτήρια. Και από τις δημοσκοπήσεις φαίνεται πως τα καταφέρνει!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version