Έχει αρχίσει να ενοχλεί κόσμο ο Αυτιάς…

Έχει αρχίσει να ενοχλεί κόσμο ο Αυτιάς…

Είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές και κάποιοι έχουν ενοχληθεί...

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Γιώργος Αυτιάς, αναδεικνύεται ως μια «δυνατή» υποψηφιότητα της ΝΔ στις ευρωκλογές του Ιουνίου.

Στις τελευταίες δημοσκοπήσεις ο δημοσιογράφος φαίνεται πως συγκεντρώνει υψηλά ποσοστά και θεωρείται σχεδόν βέβαιη η εκλογή του.

Ωστόσο, η ανοδική πορεία του Γιώργου Αυτιά συνεχίζεται και μέσα στις επόμενες ημέρες θα δημοσιευτεί μέτρηση στην οποία ο ίδιος θα είναι με διαφορά πρώτος για τη ΝΔ αλλά και ο πρώτος από όλα τα κόμματα σε αριθμό σταυρών.

Ο Γιώργος Αυτιάς συγκεντρώνει το 50% των προτιμήσεων στους ψηφοφόρους της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα και το 40% των ψηφοφόρων του κόμματος στην επικράτεια.

Έχει αρχίσει να ενοχλεί κόσμο…

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbeast.gr, στο εσωτερικό της ΝΔ εκδηλώνεται ήδη μια δυσαρέσκεια λόγω κάποιων προσώπων – κυρίως με τις υποψηφιότητες του Γιώργου Αυτιά και του Φρέντη Μπελέρη.

Η πρώτη περίπτωση έχει ενοχλήσει τους κομματικούς λόγω του «αθέμιτου ανταγωνισμού» εξαιτίας της τηλεοπτικής δημοφιλίας του γνωστού δημοσιογράφου – αλλά και κάποιων δηλώσεών του. Εκφράζεται προβληματισμός για το ενδεχόμενο να βρεθεί ο γνωστός δημοσιογράφος στις πρώτες θέσεις των εκλεγμένων ευρωβουλευτών δίχως κομματικά διαπιστευτήρια. Και από τις δημοσκοπήσεις φαίνεται πως τα καταφέρνει!

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.