«Τσάκισε» τις φήμες: Η απροσδόκητη απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι γεγονός

Μ’ αυτόν πάει για την αυτοδυναμία: Δεν τον αποχωρίζεται με τίποτα ο Μητσοτάκης

Τι αποφάσισε;

Πλησιάζουμε στις ευρωεκλογές και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσε ως στόχο για τη ΝΔ το 33%, που σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις είναι εφικτός.

Ο πρωθυπουργός έχει ήδη εκπονήσει τα σχέδιά του για το μέλλον και οι πληροφορίες ανέφεραν πως ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα προχωρούσε σε ανασχηματισμό.

Η κυβέρνηση έχει βρεθεί αντιμέτωπη με σειρά θεμάτων και υπουργοί έχουν υποπέσει σε φάουλ. Πληροφορίες ανέφεραν πως οι «διορθωτικές κινήσεις» στο κυβερνητικό σχήμα θα γίνονταν σε μία προσπάθεια να «φρεσκαριστεί» το Υπουργικό μετά από τις αντιδράσεις που προκάλεσαν ζητήματα όπως η ακρίβεια και η κατάσταση στο ΕΣΥ.

Παρά το γεγονός ότι οι διαρροές για ανασχηματισμό μετά τις ευρωεκλογές ήταν αρκετές, φαίνεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε την απόφαση που… τσάκισε τις συγκεκριμένες φήμες.

Σύμφωνα με το newmoney.gr, ο ανασχηματισμός δεν υπάρχει στο τραπέζι και δεν έχει γίνει καμία συζήτηση. Ο κ. Μητσοτάκης παίρνει τέτοιου είδους αποφάσεις αιφνιδιαστικά και οι αλλαγές που κάνει είναι στοχευμένες. Οπότε, αν γίνει ανασχηματισμός θα μαθευτεί στο… 90′.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.