Γι’ αυτό τον πήρε: Η αλήθεια για τον «γάμο» Κασσελάκη – Σπηλιωτόπουλου

Η βόμβα του Κασσελάκη: Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που επιλέγει για τις Ευρωεκλογές

Τι συνέβη;

Μετά τον Ευάγγελο Αντώναρο, ακόμη ένας στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, φαίνεται πως παίρνει ρόλο στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Άρης Σπηλιωτόπολος έχει έρθει κοντά με την Κουμουνδούρου που χαράζει τη στρατηγική της μετά την εκλογή Κασσελάκη στην προεδρία, ενόψει και των ευρωεκλογών.

Όπως αναφέρθηκε στον ΣΚΑΙ, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος δεν θα είναι μέλος του επικοινωνιακού επιτελείου, όπως είχε διαρρεύσει σε ΜΜΕ, αλλά μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα διοργανώσει focus groups, θα μελετά δημοσκοπήσεις και θα στέλνει τα αποτελέσματα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μένει να φανεί αν οι δύο πλευρές θα έρθουν ακόμη πιο κοντά στο μέλλον, προκειμένου να υπάρξει επίσημη συνεργασία.


Η προσθήκη του Άρη Σπηλιωτόπουλου στον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια έκπληξη. Ωστόσο φαίνεται πως ετοιμάζεται από καιρό…

Σύμφωνα με το ieidiseis.gr, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος είχε εδώ και καιρό εξαιρετική σχέση με τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος εκτίμησε την πολιτική του σκέψη, αλλά και τις επικοινωνιακές συμβουλές του.

Όπως να υπενθυμίσουμε, ότι ο Άρης είχε επίσης εξαιρετική σχέση και με την προηγούμενη ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα. Άλλωστε, αρκετές φορές το όνομά του είχε ακουσθεί για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα λοιπόν με τον Στέφανο το φλερτ έγινε «γάμος».

Θα το αντέξουν οι «ΣΥΡΙΖΑίοι»; Δύσκολο!

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.