Γελάμε με την τούμπα που «έφαγε», αλλά…: Μήπως να παίρναμε λίγο πιο σοβαρά αυτό που είπε το ρομπότ Σοφία; (Vid)

Γελάμε με την τούμπα που «έφαγε», αλλά…: Μήπως να παίρναμε λίγο πιο σοβαρά αυτό που είπε το ρομπότ Σοφία; (Vid)
Τι είπε;

Σε γκάφες ολκής υπέπεσε το διάσημο ρομπότ Σοφία κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων.

Σε βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα στο Facebook, απεικονίζεται η στιγμή που το ρομπότ Σοφία δεν βλέπει το σκαλοπάτι από κάτω του, με αποτέλεσμα να πέσει μπροστά στον συγκεντρωμένο κόσμο στη Θεσσαλονίκη.

Μετά την… πτώση σε σκαλοπάτι, η Σοφία βρέθηκε στη σκηνή της εκδήλωσης του Βεργίνα TV και του ινστιτούτου RYTHMISIS, όπου κλήθηκε να σχολιάσει πρόσωπα της πολιτικής σκηνής.

Οταν ήρθε η ώρα να μιλήσει για τον Νίκο Κοτζιά, άρχισε να λέει για την θητεία του ως υπουργός Εξωτερικών, αλλά τα… μπέρδεψε με το κόμμα, καθώς είπε πως ήταν μέλος της Νέας Δημοκρατίας.


Εκεί μία από τις δύο παρουσιάστριες έκανε την διόρθωση, με μία φωνή από το κοινό να λέει πως το ρομπότ… φαντασιώνεται.

Ρωτήθηκε και για τον Αλέξη Τσίπρα, για τον οποίο… απέφυγε να κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο.

Δεν σχολίασε επίσης το ζήτημα της Μακεδονίας και το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά γνώριζε τον Μέγα Αλέξανδρο για τον οποίο είπε ότι «ήταν βασιλιάς της Μακεδονίας από τις σημαντικότερες μορφές της Ιστορίας και μορφώθηκε με τα ελληνικά ιδεώδη».

Μήπως να πάρουμε σοβαρά αυτό που είπε η Σοφία;

Η Σοφία τα έκανε… θάλασσα όμως και στην Κρήτη. Το ρομπότ παρουσιάστηκε την Κυριακή (28/4) στο κλειστό της Αλικαρνασσού, στα Δύο Αοράκια, όπου φιλοξενήθηκε στο πλαίσιο της 3ης Ολυμπιάδας Ρομποτικής.

Την εκδήλωση οργάνωνε ο Ελληνικός Οργανισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής σε συνεργασία με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, την Περιφέρεια Κρήτης και την Αναπτυξιακή Ηρακλείου, η οποία κάλυψε και το κόστος της παρουσίασης και των ερωτοαπαντήσεων του ρομπότ Σοφία, περίπου 15.000 ευρώ για 4 ώρες παρουσίας, σύμφωνα με το neakriti.gr.

Το ρομπότ Σοφία, μεταξύ άλλων απάντησε και σε ερωτήσεις δημοσιογράφων οι οποίες είχαν ήδη σταλεί νωρίτερα, προκειμένου να προετοιμαστούν και να απαντηθούν καταλλήλως από την… ίδια κατόπιν κατάλληλων εντολών των χειριστών της.

Όταν όμως το ρομπότ Σοφία άρχισε να τοποθετείται για την κρητική διατροφή, στα πλαίσια και καμπάνιας για την αγροτοδιατροφή, είπε «το πόσο ευλογημένος τόπος είναι το νησί» και «η Κρήτη θα μπορούσε να ήταν και ένα… αυτόνομο κρατίδιο». Μήπως να πάρουμε λίγο πιο σοβαρά τα όσα είπε η Σοφία, τα οποία είναι απαντήσεις κατόπιν εντολών των χειριστών της;

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version