«Με όλο το σεβασμό στον πόνο του»: Η θέση της Έλενας Ακρίτα για την υπόθεση Καλλιάνου κρύβει μια πικρή αλήθεια

«Άθλιος και ελεεινός τρόπος»: Καταγγελία-φωτιά από την Έλενα Ακρίτα
Η Έλενα Ακρίτα απασφάλισε εκ νέου…

Η απώλεια ενός προσώπου είναι οδυνηρή και αφήνει πίσω της ένα κενό που δεν αναπληρώνεται ποτέ. Ωστόσο, ο χαμός του πατέρα του Βουλευτή, Γιάννη Καλλιάνου είναι μία υπόθεση με πολυεπίπεδες αναγνώσεις, αφού με τον τρόπο που έγινε, εξελίχθηκε σε μείζον πολιτικό, αλλά και κοινωνικό ζήτημα.

Μία δήλωση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, που ομολόγησε ότι ζήτησε την παρέμβαση του φίλου του Υπουργού Υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη, ώστε να μεσολαβήσει στην υπόθεση του, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις:

«Απορώ πως ο Άδωνης Γεωργιάδης, ο φίλος μου ο Άδωνης, αλλά τώρα αφήνουμε τα πολιτικά στην άκρη, αφήνουμε τη Νέα Δημοκρατία στην άκρη και πάμε στην ανθρωπιά. Πώς δεν έχει βγει να πει ότι “ο Γιάννης ο Καλλιάνος με εκλιπαρούσε στο τηλέφωνο που τον έπαιρνα και μου έλεγε σε παρακαλώ πάρα πολύ, πεθαίνει ο πατέρας μου, κάντε κάτι. Όχι επειδή είμαι βουλευτής, επειδή πέθαινε ο πατέρας μου και επειδή έπρεπε κάποια στιγμή να ενημερώσω κάποιον, τον υπουργό Υγείας που ήταν φίλος μου».

“Ηθικά και πολιτικά ελεγκτέα”

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση δεν έμεινε ασχολίαστη από την Έλενα Ακρίτα, που πήρε δημόσια θέση με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «Με όλο τον σεβασμό στον πόνο του Γιάννη Καλλιάνου για την απώλεια του πατέρα του, η παρακάτω δήλωση του βουλευτή («εκλιπαρεί» υπουργό να…μεσολαβήσει) είναι ηθικά και πολιτικά ελεγκτέα».

Αυτό που θέλει να πει η Έλενα Ακρίτα είναι πως είναι άκομψο με βάση την πολιτική σου ιδιότητα να προσπαθείς να εκμεταλλευτείς την δύναμη και τις όποιες διασυνδέσεις σου, για να πάρεις προτεραιότητα έναντι κάποιου άλλου συμπολίτη σε ένα θέμα υγείας.

Δημόσιες τοποθετήσεις όπως αυτή είναι σίγουρο ότι δημιουργούν ακόμα μεγαλύτερη δυσπιστία του κόσμου προς το πολιτικό σύστημα και εδραιώνουν μία αίσθηση καχυποψίας προς την πολιτική και τους πολιτικούς…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version