«Όλα έχουν ένα όριο»: Η απόφαση του Μαξίμου για τον Καλλιάνο

«Όλα έχουν ένα όριο»: Η απόφαση του Μαξίμου για τον Καλλιάνο
Οι δημόσιες τοποθετήσεις του Γιάννη Καλλιάνου έχουν ενοχλήσει την κυβέρνηση.

Σε μείζον πολιτικό θέμα εξελίσσεται η απώλεια του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου, από τις ποικίλες προεκτάσεις που έχει πάρει, μετά από τις δηλώσεις και τις αντιδράσεις του γνωστού μετεωρολόγου.

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατηγορεί τους γιατρούς του νοσοκομείου «Αττικόν» ότι δεν προχώρησαν στην διασωλήνωση του πατέρα του -ως όφειλαν κατά τον ίδιο- και άφησε πολύ σοβαρές αιχμές για τις ελλείψεις στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, ενώ δήλωσε ότι πήρε τηλέφωνο τον Υπουργό Υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη προκειμένου να μεσολαβήσει, ώστε να βρεθεί λύση στο ζήτημά του, ενώ νωρίτερα είχε προσφερθεί να δώσει “φακελάκι” στους γιατρούς.

Ενόχληση

Οι πολλές και έντονες δημόσιες τοποθετήσεις του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, ο οξύς λόγος του, αλλά και οι σοβαρές αιχμές που αφήνει δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από το Μέγαρο Μαξίμου.

Η κυβέρνηση παρακολουθεί από πολύ κοντά όλες τις εξελίξεις και παρότι συμμερίζεται το πένθος από την βαριά προσωπική απώλεια του Γιάννη Καλλιάνου, εντούτοις προκύπτει πως υπάρχει ενόχληση από τις τοποθετήσεις του.

Για όλα υπάρχει ένα όριο

Το κυβερνών κόμμα αντιλαμβάνεται ότι ο βαρύς πόνος από το βάρος μιας απώλειας μπορεί να προκαλέσει ακραίες (λεκτικές) αντιδράσεις, ωστόσο όπως τονίζεται με νόημα από στελέχη: «για όλα υπάρχει ένα όριο».

Τι σημαίνει αυτό και πως μπορεί να αποκωδικοποιηθεί; Πως σε περίπτωση που δεν πέσουν οι τόνοι τις επόμενες ημέρες, ίσως χρειαστεί να προβούν σε κάποιες συστάσεις, ώστε να υπάρξει η απαιτούμενη αποσυμπίεση και να μην χρειαστούν «πειθαρχικά» μέτρα που θα έχουν πολιτική χροιά, εναντίον του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version