Κεραμίδα στο παρά 1’ από τον Αντώνη Σαμαρά…

Τι θα κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Αντώνη Σαμαρά

Τι έκανε;

Ο φυλακισμένος δήμαρχος Χειμάρρας, Φρέντης Μπελέρης, είναι μεταξύ των ονομάτων που ανακοινώθηκαν και θα απαρτίζουν το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας 2024, στο περιθώριο των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Ο Φρέντης Μπελέρης, στην πρώτη του δήλωση μετά την ανακοίνωση του ονόματός του, υπογράμμισε πως «η μάχη που δίνω δεν είναι προσωπική, αλλά για το πιο ταλαιπωρημένο και αδικημένο κομμάτι του ελληνισμού, την ελληνική μειονότητα της Αλβανίας».

«Καλώ κάθε Ελληνίδα και Έλληνα να στηρίξει το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, να στηρίξει τον πρωθυπουργό που χτίζει με αποφασιστικότητα και μεθοδικότητα μια ισχυρή και περήφανη Ελλάδα, τον Κυριάκο Μητσοτάκη» συνεχίζει ο Φρέντης Μπελέρης.

Κεραμίδα από τον Αντώνη Σαμαρά

Ο πρώην πρωθυπουργός είναι ταυτισμένος με το βορειοηπειρωτικό ζήτημα και πολλοί περίμεναν να κάνει δήλωση στήριξης του Φρέντι Μπελέρη.

Μάλιστα, από τη ΝΔ έχουν αναλάβει πρωτοβουλία να τον προσεγγίσουν ώστε να «βάλει πλάτη» στηρίζοντας τον Μπελέρη.

Ωστόσο, ο ίδιος όχι μόνο δεν τοποθετείται αλλά δεν σηκώνει και τα τηλέφωνα σύμφωνα με το newsit.gr, οπότε οι ελπίδες για στήριξη του Μπελέρη εξανεμίζονται.

Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για μια κίνηση που κανείς στη ΝΔ δεν περίμενε, με τον Αντώνη Σαμαρά να έχει κόψει μέχρι και την καλημέρα με δικούς του ανθρώπους επειδή ψήφισαν το νομοσχέδιο για τον γάμο ομοφυλόφιλων.

Η ψυχρότητα που έχει ο Αντώνης Σαμαράς με τον Κυριάκο Μητσοτάκη φαίνεται ότι κυριαρχεί σε όλες τις αποφάσεις του πρώτου, γεγονός που σχολιάζεται πλέον ευρέως μέσα στους κόλπους της ΝΔ.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.