Μπροστά στον Τσίπρα: Σφάζει με το γάντι ο Νίκος Παππάς…

Μπροστά στον Τσίπρα: Σφάζει με το γάντι ο Νίκος Παππάς…

On fire ο Νίκος Παππάς...

Είναι γνωστό ότι ο Νίκος Παππάς δεν μασάει τα λόγια του. Μάλιστα όταν έχει δημόσιο λόγο είναι ακόμα πιο ατρόμητος από την εποχή που βρισκόταν στα παρκέ και έκανε όνομα ως ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς παίκτες της γενιάς του.

Ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας έχει ρεύμα, έχει άποψη, έχει καλώς εννούμενο πολιτικό θράσος και δεν διστάζει να το επιδεικνύει σε κάθε περίσταση.

Μπορεί στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκονταν τόσο ο Στέφανος Κασσελάκης, όσο και ο Αλέξης Τσίπρας, όμως η τοποθέτηση του Νίκου Παππά έκλεψε την παράσταση, συζητήθηκε και άφησε το αποτύπωμα της.

«Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μπω στη μάχη, να παλέψω για μια Ελλάδα, μία Ευρώπη της δημοκρατίας, της ελευθερίας, της ειρήνης και της αλληλεγγύης ρε γ@μώτο», ήταν η πρώτη τοποθέτηση του παλιού γκαρντ, η οποία όμως μάλλον χρησίμευσε όπως το ζέσταμα.

«Τρίποντα» κατά των… πρώην

Διότι από εκεί και μετά, χαλάρωσε και άρχισε να πετάει τα καρδιά του, με αποδέκτες πρώην… συντρόφους, οι οποίοι πλέον δεν βρίσκονται στον ΣΥΡΙΖΑ: «Στην πολιτική έμπλεξα μετά από παρότρυνση του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ήθελε να με κάνει Δήμαρχο της Αθήνας. Δεν θα γκρινιάξω πάλι για τους πρώην! Τι να κάνουμε…».

Κλείνοντας, ο Νίκος Παππάς τόνισε ότι σκοπεύει να δώσει με αξιοπρέπεια τον αγώνα των ιδεών του και έκλεισε με μία τοποθέτηση για τον νυν αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ: «Είδα στον Στέφανο έναν άνθρωπο που θέλει να προσφέρει και να τα αλλάξει όλα. Πιστεύω σε αυτόν».


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.